![]() |
#1 |
Reputacja: 16
|
![]()
Hejka!
1 pytanie (ważniejsze): Dlaczego jak pojeczalem simem na parcele publiczną taksówką i wrócilem to w tym momencie kiedy pojawil mi się już ekran z domem to tryb rodziny byl niedostępny i nie dalo się wylączyć pauzy ;( ;( co mam robić?! ;( To byl naprawde fajny facet i myślalem nawet o żonie dla niego. ;( ;( ;( ;( Więc o co chodzi?? ;( ;( ;( ;( 2 pytanie (mniej ważne) Chcialem zalożyć restauracje jako przedsiębiorstwo domowe ale, gdy wchodze w katalogi i daje rzeczy tylko z wlasny biznes to tam nie ma tej dużej kuchenki i stanowiska kierownika sali ![]() ![]() PS.:Nie chce linków na inny temat. Dzięki za pomoc |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jeżeli chodzi o drugie pytanie to ja tez chcialam zrobic sobie restauracje i zrobilam.Ściągnęłam sobie te rzeczy z internetu
![]() To jest link: http://thesims2.ea.com/exchange/lot_...&languageCode= to jest jakaś restauracja...zainstaluj i zobacz czy masz te rzeczy... Ostatnio edytowane przez sandusiaaa : 04.01.2008 - 19:19 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 22
|
![]()
Spróbuj kliknąc na to kółko gdzie włącza się tryb rodziny.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
1. Po wpisaniu kody boolProp testingCheatsEnabled true zaraz po przyjechaniu na parcelę publiczną to pojawia się błąd. Cokolwiek klikniesz Twoje simy zniknął, a tryb rodziny się wyłącza. Miałaś/eś coś takiego?
2. - |
![]() |
#5 |
|
![]()
Dzięki, waktycznie używam bardzo często boolpropa ale nigdy wcześniej mi sięto nie zdażalo ;(
A co do 2 pytania dlaczego nikt nie odpowiada wiem byla jedna osoba ale ja nie umiem ściągać z internetu dodatków czy ktoś móglby mi to wyjaśnić krok po kroku jak się ściąga albo chociaż dać link jeśli byl temat o ściąganiu dodatków z neta bylbym bardzo ale to bardzo wdzięczny :shy: :shy: :shy: |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Poradnik dotyczący wgrywania dodatków:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35186 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Podróże, do tego dodatku co ci przeslalam nie trzeba poradnika Renaesa...poprostu klikasz na Download this lot i wtedy jak ci sie sciagnie, dajesz otworz i włącza ci sie niebieskie okienko, w którym naciskasz instaluj i po sprawie...
tylko trzeba sie zarejstrowac...nie ma innej mozliwosci jak chcesz miec restauracje... Ostatnio edytowane przez sandusiaaa : 05.01.2008 - 13:32 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() 1. To nie mój poradnik.
2. Ten poradnik dotyczy wgrywania pojedynczych dodatków takie jak np. kuchenka. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wiem Renaes ze to nie twoj poradnik chodzilo mi raczej o to ze go podales.
|
![]() |
#10 |
|
![]()
Dzięki wielkie Buziaki dla wszystkich co mi pomogli i oczywiście nieistniejące pk. reputacji
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|