![]() |
Mieszkanie "Sanny" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
Cześć ^^ Oto moje pierwsze mieszkanie na tym forum :D Zapraszam do prezentacji.
"Sanny" to mieszkanie dla singla jest małe i uporządkowane. Cały blok zamieszkuje 7 rodzin. Blok jest położony w spokojnej dzielnicy Jaskini Pokrzyku. Pod blokiem znajduje się plac zabaw dla maluchów. Całość ma 3 kondygnacje + strych (nieużytkowy). Parcela jest clean nie licząc podłóg oraz pokryć ścian. Prosiłbym o oceny mieszkania nie bryły, dlatego że bryła jest by Maxis !!! Spis pomieszczeń: pokój dzienny połączony z kuchnią, sypialnia oraz łazienka. Testowany: tak Czynsz: 1 022 simoleony. Oceń. Skomentuj. Zagłosuj w ankiecie. pozdrawiam: kubuss |
Odp: Mieszkanie "Sanny" by kubuss
Tak się właśnie zastanawiałam - weekend a nikt nie wystawia domku :D
Nie bardzo widzę tą kanapę na parterze, wyglada jak jakaś poczekalnia, ale domyślam sie, że posiada jeden walor uzytkowy - mianowicie może stanowic miejsce sąsiedzkich spotkań i wymiany ploteczek :) Obrazy w korytarzu??? Normalnie to by ukradli :D Ale rozumiem, trzeba było jakos ocieplić ten korytarz... Mieszkanko fajne, wszystko do siebie pasuje pod względem kolorystycznym tylko podłogi sa za bardzo "łyse". W łazience moje ulubione tapety... :) Są piękne i wszędzie pasuja :) A sypialnia chyba dla samotnego singla??? Druga osoba już sie na łóżku nie położy... Kuchnia i jadalnia bez zarzutu :) Obrazy na ścianach pasują doskonale :D |
No takie kubussowe ;)
Ale liczyłam na więcej... przeróbka bloku? A fu ;) Błąd - podwójne łóżko połączone ze ścianą!!! tylko jeden sim może tam spać!!! Nie przekonuje mnie to, że mieszkanie jest stworzone dla singli. Błąd i kuniec! Firanka włażąca w kanapę, też nie teges. Wywietrznik w sypialni - nie potrzebny moim zdaniem. Przecież mają okno :) To nawet nie przypomina klimatyzacji :D Łazienka w Twoim stylu. ładna. Podobają mi się sufiy w mieszkaniu, ale w korytarzu już nie (takie same jak podłoga). Zresztą ja jestem zwolenniczką zwykłych białych sufitów, które powiększają pomieszczenia ;) A plac zabaw tak ukryty w cieniu nie jest wg mnie dobrym pomysłem. Ocena - tylko 6/10. No daj spokój - chyba stać Cię na zrobienie ładnej bryły :) Ps. Mam szczury :D tylko trzy małe, no ale i Szczurzyca też nie pierwszej mlodości :) Czekam na gratulacje :D i fajnie piszczą... takie łyse robaczki :) |
Z zewnątrz mi się strasznie podoba <3.
Wnętrze tak jakby...mi czegoś barkowało ale to raczej drobiazgi. 9/10 |
Podoba mi sie acz kolwiek w mieszkaniu jest za malo obrazów. W sypialni nie podoba mi sie pomysł podwójnego łóżka na którym może spać tylko jeden sim. Ogólnie jest dobrze. Nie jest to nic nadzwyczajnego 7/10
|
Nie obraź się ale nie podoba mi się 7,5/10
|
Bardzo dzięki za oceny. bjork dobra dobra wiesz że nie umiem robić dużych domów, a gdzie tu zrobić duży blok :D Jak by nie patrzeć robię wszystko dla singli :P ale i tak dzięki za oceny :)
Toyoko FM nie obrażę się XD pozdrawiam: kubuss |
Całkiem ładny. Wiem mniej więcej już dlaczego tak je [mieszkanie!] nazwałeś.
8/10 |
MIeszkanie jako mieszkanie to mi sie bardzo podoba. Jest takie ciepłe i przestronne. Niestety blok Ci nie wyszedł. Ten plac zabaw powinien być bardziej na słońcu czy coś, inaczej jest taki ponury. W korytarzu ni pasuje mi ta kanapa.
Reasumujac: 8/10 |
Kubuss ja osobiscie lubie simsowe kawalerki :D Każdy blok jaki robie (a jest ich bardzo dużo) musi miec kawalerki zawsze wychodzi ,że mam więcej kawalerek niż takich mieszkań:D
oczywiscie 10/10 a błędy zawsze można poprawić ;) |
Nie no lans super :D 10/10
|
Jejjju ty też masz te piękne kafelki w łazience... Prosze o link ! ;P Dom fajny, naprawdę ci się udał 10/10
|
Sunshine__ - kafelki są z modthesims2 ale dokładnego linku nie zam ;)
|
całkiem fajne ;)
tylko w niektórych miejscach wydaje mi się puste 8,5/ 10 |
Jak to przy Twoich domkach bywa, prawie wszystko mi się podoba.
Jedyne ALE do mieszkania: nie podobają mi się ściany i kafelki w łazience- jakoś nie pasują do tego zestawu maxisowych mebli. Reszta- wiadomo :D 9,5/10 |
Fajny, fajny ale liczyłam na trochę więcej :D Za pusto w sypialni, korytarze jakieś takie łyse trochę xD Ale niech będzie 8/10
|
kubuss dzięki xD Przyda sięę.
|
Mieszkanko jest cudne. Małe, ale przytulne. Najbardziej podoba mi się łazienka. Co do sypialni nie podchodzi mi łóżko, ale ogólnie jest ładna. Salon z kuchnią bardzo mi się podoba. Oprócz mieszkania uważam że bryła jest też ładna, lecz korytarze nie są piękne, ale to szczegół, bo prosisz o ocenianie mieszkania. Daję 9,5/10.
|
Nie jest zły,ale mógłby być lepszy:)
9-8/10 Pozdrawiam. |
Fajny domek:
______________ Bryła-8/10 Salon-7/10 Sypialnia-8/10 Kuchnia-6/10 Łazienka-9/10 ___________ Razem- 8/10 :):):):):):):) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:22. |