|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się moje mieszkanie ? | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 33.33% |
Tak, |
13 | 48.15% |
Nie, |
5 | 18.52% |
Okropne. |
0 | 0% |
Głosujących: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć ^^ Oto moje pierwsze mieszkanie na tym forum
![]() "Sanny" to mieszkanie dla singla jest małe i uporządkowane. Cały blok zamieszkuje 7 rodzin. Blok jest położony w spokojnej dzielnicy Jaskini Pokrzyku. Pod blokiem znajduje się plac zabaw dla maluchów. Całość ma 3 kondygnacje + strych (nieużytkowy). Parcela jest clean nie licząc podłóg oraz pokryć ścian. Prosiłbym o oceny mieszkania nie bryły, dlatego że bryła jest by Maxis !!! Spis pomieszczeń: pokój dzienny połączony z kuchnią, sypialnia oraz łazienka. Testowany: tak Czynsz: 1 022 simoleony. Oceń. Skomentuj. Zagłosuj w ankiecie. pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:57 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tak się właśnie zastanawiałam - weekend a nikt nie wystawia domku
![]() Nie bardzo widzę tą kanapę na parterze, wyglada jak jakaś poczekalnia, ale domyślam sie, że posiada jeden walor uzytkowy - mianowicie może stanowic miejsce sąsiedzkich spotkań i wymiany ploteczek ![]() Obrazy w korytarzu??? Normalnie to by ukradli ![]() Mieszkanko fajne, wszystko do siebie pasuje pod względem kolorystycznym tylko podłogi sa za bardzo "łyse". W łazience moje ulubione tapety... ![]() ![]() A sypialnia chyba dla samotnego singla??? Druga osoba już sie na łóżku nie położy... Kuchnia i jadalnia bez zarzutu ![]() Obrazy na ścianach pasują doskonale ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 20.09.2008 - 19:38 |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No takie kubussowe
![]() Ale liczyłam na więcej... przeróbka bloku? A fu ![]() Błąd - podwójne łóżko połączone ze ścianą!!! tylko jeden sim może tam spać!!! Nie przekonuje mnie to, że mieszkanie jest stworzone dla singli. Błąd i kuniec! Firanka włażąca w kanapę, też nie teges. Wywietrznik w sypialni - nie potrzebny moim zdaniem. Przecież mają okno ![]() To nawet nie przypomina klimatyzacji ![]() Łazienka w Twoim stylu. ładna. Podobają mi się sufiy w mieszkaniu, ale w korytarzu już nie (takie same jak podłoga). Zresztą ja jestem zwolenniczką zwykłych białych sufitów, które powiększają pomieszczenia ![]() A plac zabaw tak ukryty w cieniu nie jest wg mnie dobrym pomysłem. Ocena - tylko 6/10. No daj spokój - chyba stać Cię na zrobienie ładnej bryły ![]() Ps. Mam szczury ![]() ![]() Czekam na gratulacje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Z zewnątrz mi się strasznie podoba
![]() Wnętrze tak jakby...mi czegoś barkowało ale to raczej drobiazgi. 9/10 Ostatnio edytowane przez treys : 22.09.2008 - 18:35 |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Podoba mi sie acz kolwiek w mieszkaniu jest za malo obrazów. W sypialni nie podoba mi sie pomysł podwójnego łóżka na którym może spać tylko jeden sim. Ogólnie jest dobrze. Nie jest to nic nadzwyczajnego 7/10
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie obraź się ale nie podoba mi się 7,5/10
|
![]() |
#7 |
|
![]()
Bardzo dzięki za oceny. bjork dobra dobra wiesz że nie umiem robić dużych domów, a gdzie tu zrobić duży blok
![]() ![]() ![]() Toyoko FM nie obrażę się XD pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Całkiem ładny. Wiem mniej więcej już dlaczego tak je [mieszkanie!] nazwałeś.
8/10 |
![]() |
#9 |
|
![]()
MIeszkanie jako mieszkanie to mi sie bardzo podoba. Jest takie ciepłe i przestronne. Niestety blok Ci nie wyszedł. Ten plac zabaw powinien być bardziej na słońcu czy coś, inaczej jest taki ponury. W korytarzu ni pasuje mi ta kanapa.
Reasumujac: 8/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Kubuss ja osobiscie lubie simsowe kawalerki
![]() ![]() oczywiscie 10/10 a błędy zawsze można poprawić ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|