![]() |
Dom Mikołaja Świętego by Dominic [BRAK ZDJĘĆ]
Hey! Hi! Hello! To mój dom, który wstawiłem na konkurs! Chciałbym żebyście go ocenili!
[center]Dom Mikołaja Świętego! Święty Mikołaj to postać mityczna. Nie daj się zmylić ten pseudonim to tylko przykrywka wymyślona przez rodziców dzieci w różnym wieku. Prawdziwymi postaciami są Mikołaj Święty oraz jego żona Łucja! Raz do roku, kiedy zbliżają się święta Bożego Narodzenia w Miłowie pojawia się dziwny dom. To dom miłego małżeństwa: państwa Świętych, którzy co roku po kryjomu podrzucają małym dzieciom prezenty. Oczywiście zgodnie z zamówieniami. W tym roku pewien ktoś poprosił ich aby zgodzili się pokazać ich dom. *cała historia została stworzona przeze mnie |
Odp: Dom mikołaja świętago by Dominic
Co tu dużo pisać. Fajny.
Choć niezbyt widać takiego świątecznego klimatu. Ale tak to spoko. Ocenka: 8/10 Fajnie dobrane kolory. Pozdro, Di |
Odp.: Dom Mikołaja Świętego by Dominic
Nie oddaje tak do końca tego świątecznego klimatu i nie podobają mi się te kwiatki ustawione na podłodze obok połki na książki.Tak jest nawet nieźle.
8.5/10 |
Odp: Dom Mikołaja Świętego by Dominic
No ładny. ;P
|
nie dokońca świąteczny ale fajny!
podoba mi się łazienka i ten pokój dla wędrowca też b. fajny. w kuchni nie podoba mi się tapeta. i w salonie trochę za ciemna tapeta. 8,5/10 |
Bardzo świąteczny, a zarazem elegancki.
Taki dom z pewnością ma św. Mikołaj:) Jest kilka minusów, ale nie powiem jakich:( 8/10:) |
ładny ale świąteczny tak pół na pół..
w salonie za ciemno jak dla mnie :) 8/10 |
Miły, ładny domek, ale raczej nie mikołajowy
8/10 |
Plastic Sock [img]Birggin[/img] - Dzięki, teraz buduję dom świąteczny, ale jest w całkiem innych kolorach!
avenly - nie postawie więcej takich kwiatków na podłodze [img]Smile[/img]! Björk - aleś się wysiliła [img]Birggin[/img] Treys - salon jest ciemny dlatego kuchnia jest w takich jasnych kolorach [img]Smile[/img] Sasuke486 - Napisz te minusy, Please Yuppie - dziękuję za komentarz Czekoladowy.pl - dziękuję za komentarz! Dom faktycznie jest mało świąteczny! Dziękuję za komentarze i proszę o więcej i 'wypełniajcie ' sondę! |
Mi tam sie podoba.....
Nie ma zastrzeżeń. |
10/10 nic dodać nic ująć
|
bardzo fajne, jak zobaczyłam ten dom to poczułam taką świąteczną atmosferę a to u mnie znaczy bardzo dobrze i wyższą ocenę
a więc 10/10 |
Świąteczny :) Ale nie podoba mi się że niektóre kwiaty stoją na podłodze ;/
|
Ciepły, przytulny, robi dobre wrażenie czyli jak powinien wygladać domek św. Mikołaja.
Ale zdajemi sie, że miejscami wieje pustką. I na zewnątrz jest zbyt mało roślin i innych tego typu rzeczy. Może ich nie widać pod śniegiem - nie wiem, ale mi to przeszkadza. Ocena: 8/10 |
Dom jak dom, bardzo zwykły. Ocena: 7/10
pozdrawiam: kubuss |
Genialny dom normalnie sama chciałabym taki mieć 100/100
ps. rzadko daje taką ocenę jeśli chodzi o domy |
Bardzo ładny dom. Taki przytulny. Widać, że się napracowałeś ;).
|
Zelkam - dzięki za ocenę!
Doman145 - też dzięki Xd! KlauduSska - bardzo się cieszę, że spodobał Ci się mój dom Asiolek - nie postawię już więcej niskich kwiatów na podłodze Fiorella - wiem o co Ci chodzi z tą pustką. Czy mówisz o przedpokoju? Kubuss - dzięki za ocenę nat9 - bardzo mi miło XD! Dziękuję! Lawend - tak długo nad nim siedziałem! Dziękuję za komentarze! Niedługo wystawie dom 'Merry Christmas alley 70' |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:59. |