![]() |
#1 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Hey! Hi! Hello! To mój dom, który wstawiłem na konkurs! Chciałbym żebyście go ocenili!
[center]Dom Mikołaja Świętego! Święty Mikołaj to postać mityczna. Nie daj się zmylić ten pseudonim to tylko przykrywka wymyślona przez rodziców dzieci w różnym wieku. Prawdziwymi postaciami są Mikołaj Święty oraz jego żona Łucja! Raz do roku, kiedy zbliżają się święta Bożego Narodzenia w Miłowie pojawia się dziwny dom. To dom miłego małżeństwa: państwa Świętych, którzy co roku po kryjomu podrzucają małym dzieciom prezenty. Oczywiście zgodnie z zamówieniami. W tym roku pewien ktoś poprosił ich aby zgodzili się pokazać ich dom. *cała historia została stworzona przeze mnie Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 21:55 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co tu dużo pisać. Fajny.
Choć niezbyt widać takiego świątecznego klimatu. Ale tak to spoko. Ocenka: 8/10 Fajnie dobrane kolory. Pozdro, Di
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie oddaje tak do końca tego świątecznego klimatu i nie podobają mi się te kwiatki ustawione na podłodze obok połki na książki.Tak jest nawet nieźle.
8.5/10
Ostatnio edytowane przez Tiunivell : 20.12.2008 - 21:40 Powód: zmiana nazwy tematu |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No ładny.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
nie dokońca świąteczny ale fajny!
podoba mi się łazienka i ten pokój dla wędrowca też b. fajny. w kuchni nie podoba mi się tapeta. i w salonie trochę za ciemna tapeta. 8,5/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Bardzo świąteczny, a zarazem elegancki.
Taki dom z pewnością ma św. Mikołaj ![]() Jest kilka minusów, ale nie powiem jakich ![]() 8/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ładny ale świąteczny tak pół na pół..
w salonie za ciemno jak dla mnie ![]() 8/10 |
![]() |
#8 |
|
![]()
Miły, ładny domek, ale raczej nie mikołajowy
8/10
#9 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Plastic Sock [img]Birggin[/img] - Dzięki, teraz buduję dom świąteczny, ale jest w całkiem innych kolorach!
avenly - nie postawie więcej takich kwiatków na podłodze [img]Smile[/img]! Björk - aleś się wysiliła [img]Birggin[/img] Treys - salon jest ciemny dlatego kuchnia jest w takich jasnych kolorach [img]Smile[/img] Sasuke486 - Napisz te minusy, Please Yuppie - dziękuję za komentarz Czekoladowy.pl - dziękuję za komentarz! Dom faktycznie jest mało świąteczny! Dziękuję za komentarze i proszę o więcej i 'wypełniajcie ' sondę! Ostatnio edytowane przez Vanitas : 26.12.2008 - 14:40 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mi tam sie podoba.....
Nie ma zastrzeżeń. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|