![]() |
Odp: Loft
Fajnie, bo realistycznie!
Sypialnia zdecydowanie za ciemna. I okna jakieś dziwne są :| W loftach sprawdziłyby się takie imo. STRASZNIE podoba mi się sposób w jaki połączyłaś Maxisa z netem :) Nic się ze sobą nie gryzie! I jeszcze taka sugestia: to jest świetna rzecz i dzięki niej nie trzeba się martwić o te żółte krawędzie płytek i co za tym idzie - lepiej to wygląda na zdjęciach ;] 9/10 |
To jest przecudowne <33
Wszystkie pomieszczenia mi się podobają, wszystko odpowiednio dobrane, po prostu ten projekt nie ma słabego punktu :D Moja ocena: nieskończoność/10. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak na marginesie, jest taka, bo ja osobiście kocham ciemne sypialnie. Sama mam czarne łózko i sypiam pod czarną pościelą (; Dzięki za ocenę (: |
WOW!
Modernistycznie, ale realistycznie <3m (ja zawsze mam problem z połączeniem tej dwójki, więc respekt ;) ) Genialne płytki z kwiatem w łazience, mogę wiedzieć skąd? :) Faktycznie sypialnia trochę za ciemna, ale za to jaki gabinet <3 Pięknie, pięknie, genialnie wręcz <3 9,5/10 za tą sypialnię :3 |
Śliczny. Bardzo podoba mi się łazienka.
Mam parę pytań jednak nie całkiem związanych z tym loftem. Co zrobić, żeby można było widzieć oba piętra na raz? Górne z perspektywy dolnego? I czy lustrzane podłogi są jeszcze gdzieś za darmo dostępne? Pytania nieaktualne. Odpowiedzi można znaleźć na forum. |
Bardo ładny, dobrze dopasowane kolory, wszystko ze sobą współgra.
Podoba mi się ilość kwiatów, oraz wszystkie detale. Pomimo tego, że dom jest doskonały nie mogłabym w nim mieszkać. Wolę bardziej mroczne, przytulne klimaty :) Aczkolwiek to tylko moje upodobanie, którym nie mogę się sugerować przy ocenianiu. Nie mam żadnych zarzutów, pięknie. 10/10 |
świetny dom.
trzymałaś się jednego stylu, tylko sypialnia ciemna, i te dwa fotele na piętrze jakoś mi tam nie pasują. i te drzwi na ostatnim zdjęciu ;/ ale masz dużego + za realistyczne przedstawienie. 8,5/10 |
No ja się zakochałam. Po uszy.
Nie wiem, czemu się tak tej sypialni czepiacie. Bardzo dobrze, że jest ciemna, lepiej się w takiej śpi. No przynajmniej mi, dlatego mi się podoba. Świetne wrażenie robi ten dom, jest "jak żywy" :D W zasadzie jedyne, co mi się w nim nie podoba to drzwi z ostatniego zdjęcia, które wyglądają jak ewakuacyjne w szpitalu xd Nie odpowiada mi też ta szklana ściana w łazience. Wygląda fantastycznie, ale czułabym się co najmniej nieswojo, mając taką u siebie xD No ale tak czy siak mi się baaardzo podoba ta praca :D 10/10 edit: no i w sumie żałuję, że nie ma żadnego zdjęcia obejmującego dom w całości. Chętnie zobaczyłabym jego bryłę. |
sypialnia jest świetna, nic bym w niej nie zmienialam. jak w reszcie pomieszczeń zresztą. "loft" ma swoj klimat, jest przepiekny! 10/10 :)
|
A ja mam mieszane uczucia, co do tego projektu.
Chodzi mi o ogólne wrażenie, bo raz pomieszczenia są jasne (jasny salonik na piętrze, jadalnia), raz ciemne (sypialnia, gabinet, ciemny salonik na piętrze). Szkoda, że w pokoju dziennym ta dżungla roślin zasłania całe okno. Okropne są te drzwi ewakuacyjne (jak je nazwała AoiNamida). Jednak mi się nie podoba. Sorry. |
Kuchnia połaczona z jadalnią fenomenalnie wygląda ;) to samo tyczy się łazienki. Bardzo nowocześnie i wyszukanie. Sentencje kwiatowe dodają stylu. Jednak nie do końca urzekło mnie pomieszczenie z rowerkiem stacjonarnym oraz "gabinet", jeżeli tak go mogę nazwac. ;>
8/10 |
Brakuje mi tutaj zdjęć bryły. Sypialnia wg mnie jest okrutnie ponura i nijak się ma do całości.
Ale cała reszta - perfekcja :) |
Dawno nic nie pisałem, ale jak zobaczyłem tę produkcję, od razu mnie wzięło na komentowanie :)
Pierwsza myśl? "No, wreszcie ktoś, kto wie jak loft wygląda!" Druga? "Uwielbiam taką otwartą, swobodnie przecinaną przez konstrukcję przestrzeń!" Wrażenia wyjątkowo pozytywne i ta myśl, że ma się do czynienia z człowiekiem, który zna się na rzeczy. Fajne połączenie kolorów, materiałów i pomieszczeń w ogóle. Absolutnie pochwalam odwagę w eksperymentach! Efekty są widoczne. Gdybym miał się czegoś przyczepić, parę pierdółek pewnie bym znalazł, ale to głównie personalne i bardzo subiektywne uwagi, które nie koniecznie muszą być słuszne. Jedyne co rzuca się w oczy, to trochę chaotycznie ustawione te krzaki pod oknem. I właściwie nie w samych krzakach tu problem, bo mają sens i grają życiem tak jak powinny, tylko donice jakby każda z innej bajki. Ale trudno się czepiać o takie duperele, które w sumie od Ciebie niewiele zależały. W ostateczności dałoby się to jakoś rozwiązać, ale nie wiem czy warto się męczyć, bo efekt i tak jest w pełni satysfakcjonujący. Ktoś tam się czepiał bryły, której nie ma - pod tym względem nie mam zdania, bo traktuję to wnętrze jako zaprojektowany mały fragment jakiegoś ogromnego budynku, który sam w sobie jest tu nieistotny, pokazany jest natomiast fragment wnętrza, o który tu chodzi. Taki kawałek budynku wycięty z całości. Zatem bez sensu domagać się bryły, która zapewne (wnioskując z ogromu tego loftu) miałaby monumentalne rozmiary. Jeżeli z taką myślą było to projektowane, to ok. Od razu uprzedzam, że na pewno zaraz zmontuję do Ciebie jakąś PM z listą zapytań o stos przedmiotów, bo nie mogę się powstrzymać, a tematu Ci zaśmiecał nie będę:) Na podsumowanie powiem, że ten projekt na prawdę mnie zainspirował i mam ochotę uruchomić grę i samemu podłubać, bo dawno tego nie robiłem. Gratuluję i czekam na więcej :D Marian... |
Wow.. aż mnie przytkało.. Ten dom wygląda raczej, jak z katalogu o dekoracji wnętrz, niż z The Sims 2, poważnie. Wszystko jest przemyślane i genialnie dopasowane; na to, że sypialnia jest trochę ciemna, nawet nie zwróciłam uwagi- w końcu nie każdy śpi pod kołdrą z księżniczkami Disneya..
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:04. |