| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Chciałabym wam zaprezentować dość specyficzną "budowlę", jaką jest loft. Starałam się trzymać wytycznych tego stylu i moim zdaniem wyszło całkiem nieźle, ale oceńcie sami.  
		![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serdeczne podziękowania dla Swistaq, za wykonanie dla mnie obrazów z Nicklami, Predatorami i za naklejkę z hokeistą ![]()  | 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Moderatorka Emerytka 

Reputacja: 53 

| 

Fajnie, bo realistycznie! 

Sypialnia zdecydowanie za ciemna. I okna jakieś dziwne są   W loftach sprawdziłyby się takie imo. STRASZNIE podoba mi się sposób w jaki połączyłaś Maxisa z netem   Nic się ze sobą nie gryzie!I jeszcze taka sugestia: to jest świetna rzecz i dzięki niej nie trzeba się martwić o te żółte krawędzie płytek i co za tym idzie - lepiej to wygląda na zdjęciach ;] 9/10  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | |
| 

Guest 

| 

Cytat: 

Moim zdaniem one raczej pasują do typowego modernu. Nie użyłabym ich do loftu (może tylko to jedno, pionowe). Zauważ, że sypialnia jest otwarta, więc ciemne są tylko dwie ściany, a cała "ciemność" to tylko wrażenie przez pryzmat kąta fotki. Tak na marginesie, jest taka, bo ja osobiście kocham ciemne sypialnie. Sama mam czarne łózko i sypiam pod czarną pościelą (; Dzięki za ocenę (:  | 
|
| 

| 
		#4 | 
| 

Reputacja: 14 

| 

To jest przecudowne  

3Wszystkie pomieszczenia mi się podobają, wszystko odpowiednio dobrane, po prostu ten projekt nie ma słabego punktu ![]() Moja ocena: nieskończoność/10.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#5 | 
| 

Archeolog Renesansu 

Reputacja: 51 

| 

WOW! 

Modernistycznie, ale realistycznie  m (ja zawsze mam problem z połączeniem tej dwójki, więc respekt   )Genialne płytki z kwiatem w łazience, mogę wiedzieć skąd? ![]() Faktycznie sypialnia trochę za ciemna, ale za to jaki gabinet   Pięknie, pięknie, genialnie wręcz ![]() 9,5/10 za tą sypialnię :3 Ostatnio edytowane przez Meryam : 16.11.2011 - 15:42  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#6 | 
| 

Guest 

| 

Śliczny. Bardzo podoba mi się łazienka. 

Mam parę pytań jednak nie całkiem związanych z tym loftem. Co zrobić, żeby można było widzieć oba piętra na raz? Górne z perspektywy dolnego? I czy lustrzane podłogi są jeszcze gdzieś za darmo dostępne? Pytania nieaktualne. Odpowiedzi można znaleźć na forum. Ostatnio edytowane przez Liv : 16.11.2011 - 17:19  | 

| 
| 

| 
		#7 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Bardo ładny, dobrze dopasowane kolory, wszystko ze sobą współgra.  

Podoba mi się ilość kwiatów, oraz wszystkie detale. Pomimo tego, że dom jest doskonały nie mogłabym w nim mieszkać. Wolę bardziej mroczne, przytulne klimaty   Aczkolwiek to tylko moje upodobanie, którym nie mogę się sugerować przy ocenianiu. Nie mam żadnych zarzutów, pięknie. 10/10 

[img]http://i60.************/rmsqdg.gif[/img]  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#8 | 
| 

Guest 

| 

świetny dom.  

trzymałaś się jednego stylu, tylko sypialnia ciemna, i te dwa fotele na piętrze jakoś mi tam nie pasują. i te drzwi na ostatnim zdjęciu ;/ ale masz dużego + za realistyczne przedstawienie. 8,5/10  | 
| 

| 
		#9 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

No ja się zakochałam. Po uszy. 

Nie wiem, czemu się tak tej sypialni czepiacie. Bardzo dobrze, że jest ciemna, lepiej się w takiej śpi. No przynajmniej mi, dlatego mi się podoba. Świetne wrażenie robi ten dom, jest "jak żywy"   W zasadzie jedyne, co mi się w nim nie podoba to drzwi z ostatniego zdjęcia, które wyglądają jak ewakuacyjne w szpitalu xd Nie odpowiada mi też ta szklana ściana w łazience. Wygląda fantastycznie, ale czułabym się co najmniej nieswojo, mając taką u siebie xDNo ale tak czy siak mi się baaardzo podoba ta praca   10/10edit: no i w sumie żałuję, że nie ma żadnego zdjęcia obejmującego dom w całości. Chętnie zobaczyłabym jego bryłę.  | 
| 
		 | 

![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|