![]() |
miniaturki simów w panelu sterowania?
jest tak że te ich buźki w panelu sterowania nie pokazują sie w tych kwadracikach tak jak to jest przy rodzinach juz stworzonych i będacych wczesniej w grze dlaczego tak jest i jak to zrobić zeby one jednak tam były?
|
Cytat:
wiecie co uwielbiam wasze stwierdzenia od razu sie ludzi sądzi o pirata... nie nie mam pirata mam orginał kupowany w empiku we wrocławiu... więc czy teraz jak już udowadniam swoją niewinność ktoś ma jakiś pomysł? |
Cytat:
Przeczytałaś instrukcję gry? Dział "Problemy z kartami graficznymi". Prawdopodobnie to wina sterowników karty graficznej, albo jakichś ustawień tych sterowników. Konkretnie nie odpowiem, bo nic nie wiem o twoim sprzęcie i oprogramowaniu które masz zainstalowane. |
Cytat:
Akurat to wydaje sie być w porządku... niestety. |
Cytat:
|
Cytat:
własie nie mam zadnych dodatków ani nic na razie nic nie sciagałam.... |
Cytat:
Sprawdź może jednak jeszcze raz wszystkie ustawienia gry i opcje sterowników (antyaliasing w pierwszej kolejności). |
miałam w 100 % to samo. napisałam do takiego jednego technika na www.polska.ea.com (ale nie wiem czy strona działa :()wysłałam tam e-maila i ospisał mi, że potrzebuje takich i takich sterowników (nie pamiętam niestety jakich :() no i już dawno, około 24 września na premierze the Sims2 kupiłam gazete Gra wydanie specjalne o The sims 2 razem z płytką i tam właśnie były te sterowniki, zainstalowałam najpierw je, a potem jeszcze raz DirecX i mi chodzi, ale niestety musze operacje powtarzać po każdym odinstalowaniu gry :(
P.S. jakbyś jeszcze chciała sie czegos dowiedzieć to pisz na mój e-mail : [email protected] :) pozdro :D masz kartę graficzną z rodziny ATi RADEON, czy NVIDIA Riva TNT2, czy GeForce ?? mam te sterowniki, napisz na mój e-mail ( [email protected] ) lub napisz w tym temacie, jaką masz karte, z jakiej rodziny, jakiego masz Windowsa i swój e-mail, to spróbuje ci przesłać. pozdro :) rainne edit: nie pisz posta pod postem! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:58. |