![]() |
Nigdzie nie mogę znalezdź lodowego szkła i jadu węża...z kąd je wykombinować?? ^_^
|
Jad węża znajdziesz u tego gościa z wężem (za złotą nić), a lodowe szkło za wykonanie zadania zleconego przez wampirzycę, wróżkę lub aptekarza.
|
dzięki :D ale oni zawsze mi daja konfetti albo pióro pegaza.... <_< mam już ich pod dostatkiem :rolleyes:
|
mi zawsze dają pióro pegaza lub rzęsy czarodzieja (nigdy nie dostałam konfetii :( )
|
jad mi się udało zdobyc, ale szkiełka nie. Oni maja dziwne zadania. Umiem uszczęśliwić jakąś osobę, przekazać przedmiot lub wypytywac o przedmiot, ale kompletnie nie umiem zwalczac obłoków. Jak sobie z tym poradzić?
|
Ja dostałam od nich ogólnie: 3 Pióra Pegaza, 5 Rzęs Czarodzieja, 4 Konfetti Klauna i 3 Lodowe Szkła. Hmm... Chyba to wszystko ;) Jednak w tych zadaniach najbardziej nie lubie tego jak karzą mi zniszczyć te usypiające chmurki (moja Simka wtedy bardzo szybko się męczy), jednak lubię kiedy proszą mnie o przekazanie jakiegoś składnika do wybranej osoby :)
|
Na tym zadaniu zawsze męczę się jakieś 6 godzin (oczywiście simowych :D ), musisz klikać "zniszcz obłok" i po jakimś czasie znikną.
Kiedyś w "przekazywaniu przedmiotów" pomyliłam się i dałam innej Simce, a ta! Wzieła sobie bez wyrzutów! P.S. Czy kiedy kolwiek zostawiliście sobie przedmiot? |
to jest okropne mi się ciągle wydawało, że nie umiem tego zniszczyć bez jakiegoś czaru więc zapytałam. A z tym szkiełkiem to sie na mnie uwzięli!! Jakby jakaś zmowa, zaden nie chce mi go dać.. <_<
|
Mi przed chwilą aptekarz Todd dał lodowe szkło, bo poprosił mnie o wezwanie jego na pojedynek. No więc go wezwałam, wygrałam ;) i dostałam lodowe szkło :) Nilka próbuj szczęścia może na parceli takiej dużej z wesołym miasteczkiem Klaunów :) Tam moim zdaniem kupcy są bardziej chojniejsi ;)
|
uffff...udało mi się i mam wszystkie zaklęcia, ale ja to mam naprawde pecha, strasznie rzadko te szkiełka mi sie trafiają, a innych składników mam mnóstwo :blink:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:54. |