![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jad węża znajdziesz u tego gościa z wężem (za złotą nić), a lodowe szkło za wykonanie zadania zleconego przez wampirzycę, wróżkę lub aptekarza.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
dzięki
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mi zawsze dają pióro pegaza lub rzęsy czarodzieja (nigdy nie dostałam konfetii
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
jad mi się udało zdobyc, ale szkiełka nie. Oni maja dziwne zadania. Umiem uszczęśliwić jakąś osobę, przekazać przedmiot lub wypytywac o przedmiot, ale kompletnie nie umiem zwalczac obłoków. Jak sobie z tym poradzić?
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja dostałam od nich ogólnie: 3 Pióra Pegaza, 5 Rzęs Czarodzieja, 4 Konfetti Klauna i 3 Lodowe Szkła. Hmm... Chyba to wszystko
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Na tym zadaniu zawsze męczę się jakieś 6 godzin (oczywiście simowych
![]() Kiedyś w "przekazywaniu przedmiotów" pomyliłam się i dałam innej Simce, a ta! Wzieła sobie bez wyrzutów! P.S. Czy kiedy kolwiek zostawiliście sobie przedmiot? |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
to jest okropne mi się ciągle wydawało, że nie umiem tego zniszczyć bez jakiegoś czaru więc zapytałam. A z tym szkiełkiem to sie na mnie uwzięli!! Jakby jakaś zmowa, zaden nie chce mi go dać.. <_<
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mi przed chwilą aptekarz Todd dał lodowe szkło, bo poprosił mnie o wezwanie jego na pojedynek. No więc go wezwałam, wygrałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
uffff...udało mi się i mam wszystkie zaklęcia, ale ja to mam naprawde pecha, strasznie rzadko te szkiełka mi sie trafiają, a innych składników mam mnóstwo
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|