![]() |
Wspoldzialanie Miedzyplaszczyznowe
Mam pytanko!kiedy uruchamiam gre sims abrakadabra na dole sa napisy i w pewnym momecie pisze"organiowanie wspoldzialania miedzyplaszczyznowego" :|
moja kumpela mowila mi ze kiedy jedzie sie do abrakadabrowa mozna podejsc do jakiegos okienka i zapisac sie do tego klubu!czy ktos wie czy to jest prawda :\ :wacko:napiszcie! :O ;) ;( |
nigdy nic takiego nie mialam!Klub?Dziwne... moze ktos inny wie na ten temat więcej bo sama jestem ciekawa czemu tak jest.
|
Nie ma
Nie ma nic takiego jak taki klub. "Kumpela" kłamała, to jest pewne. Ludzie, opamiętajcie się, jaki klub?! :\
|
szkoda ze mnie oklamala! ;( mozecie byc spokojni, odwdziecze si jej :D ;P a ciekawe o co chodzi w tych napisach? :O pisze tam wyraznie "organizowanie wspoldzialania miedzyplaszczyznowego"! :wacko: pogubilam sie :wacko: oto fajny link: http://www.simorphor.com
|
Te napisy nic nie znaczą....
... to poprotu żeby sie grcze nie nudzili jak czekają na załadowanie sie gry.... (ja tak uważam) jak miałam sims wierzaki (jeszcze bez gwiazdy i abry) no wiecie jak sie ładowało to pisało: "Przeliczanie macierzy ssaczej" :)
|
Cytat:
moze!szkoda ze nie ma takiego klubu! ;( ;( ;( to dziwne skad anka wziela to okno zeby zapisac sie do tego wspoldzialania :\ :\ :\ |
A widziałaś to eee.. "okno"?
|
Cytat:
takie w paski! |
W abrze nie ma żadnych klubów... bo niby po co i skąd... hmm... a może klub Anonimowych Magiqw... :P
|
Niee...
To nie prwada... jeśli chodzi o to małe okienko z lampką.. to na pewno nie... a jk o inne ro może z neta...? ale i tak wątpie zeby sie dało... niech ci pokarze jak sie wstepuje do tego klubu... albo simke która tam jest (lub sima) ;) ja sie nigdy z czyms takim nie spotkałam... a do puki sie nie spotkam (JA) to nie uwieże... :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:07. |