![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko!kiedy uruchamiam gre sims abrakadabra na dole sa napisy i w pewnym momecie pisze"organiowanie wspoldzialania miedzyplaszczyznowego"
![]() moja kumpela mowila mi ze kiedy jedzie sie do abrakadabrowa mozna podejsc do jakiegos okienka i zapisac sie do tego klubu!czy ktos wie czy to jest prawda :\ :wacko:napiszcie! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Hay_Lin : 01.08.2005 - 15:30 Powód: blad |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nigdy nic takiego nie mialam!Klub?Dziwne... moze ktos inny wie na ten temat więcej bo sama jestem ciekawa czemu tak jest.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie ma nic takiego jak taki klub. "Kumpela" kłamała, to jest pewne. Ludzie, opamiętajcie się, jaki klub?! :\
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
szkoda ze mnie oklamala! ;( mozecie byc spokojni, odwdziecze si jej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
... to poprotu żeby sie grcze nie nudzili jak czekają na załadowanie sie gry.... (ja tak uważam) jak miałam sims wierzaki (jeszcze bez gwiazdy i abry) no wiecie jak sie ładowało to pisało: "Przeliczanie macierzy ssaczej"
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
moze!szkoda ze nie ma takiego klubu! ;( ;( ;( to dziwne skad anka wziela to okno zeby zapisac sie do tego wspoldzialania :\ :\ :\ |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A widziałaś to eee.. "okno"?
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
takie w paski! |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
W abrze nie ma żadnych klubów... bo niby po co i skąd... hmm... a może klub Anonimowych Magiqw...
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
To nie prwada... jeśli chodzi o to małe okienko z lampką.. to na pewno nie... a jk o inne ro może z neta...? ale i tak wątpie zeby sie dało... niech ci pokarze jak sie wstepuje do tego klubu... albo simke która tam jest (lub sima)
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|