![]() |
Nagroda Publiczności?
Czy ktoś z was zdobył Nagrodę Publiczności?? Jeśli tak to w jaki sposób. Dodam, iż przyjaźnię się już dosyć długo z wszystkimi o nazwisku "Każdy" a do tej pory nie otrzymałam Nagrody, czy trzeba spełnić jeszcze jakieś wymagania, czy poprostu mam uzbroić się w cieprliwość?? Aha i no oczywiście mam 5 gwiazdek, jeśli chodzi o ocenę sławy. Otrzymałam już 5 nagród Simmy, a Publiczności, anie jednej. Help me
|
Jesteś gwiazdą?Jeźdź do dzielnicy i rób teledyski i cokolwiek przyjaźń sie jeszcze z innymi gwiazdami rozdawaj autografy.Po jakimś czasie do domu przyjedzie limuzyna wysiądzie z nie Merlin Monroe i wręczy ci nagrodę.
|
jest dokładnie jak w pierwszej odpowiedzi.
tyle że nie wystarczy sie zaprzyjaznic sie z każdymi ale i ktosiami!!! ja zawsze każdemu daje prezenty zakupione w centrum randki. bo inaczej to sie z gwiazdami nie umiem zaprzyjazniac chcyba ze jeszcze moge czarami. :) :) |
Thks
Dzięki wam!
|
:)))))))))))))))))))))))
Kidyś ściagnełam z takiej strony wszystkie nagrody :) I teraz mogę sobie je poustawiać, i chwalić się sąsiadom :D
A co to była za strona... |
No ale nie masz wtedy tej satysfakcji że na nie zasłuzyłaś i na nie pracowałaś (xD) nieprawdaż? :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:47. |