![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś z was zdobył Nagrodę Publiczności?? Jeśli tak to w jaki sposób. Dodam, iż przyjaźnię się już dosyć długo z wszystkimi o nazwisku "Każdy" a do tej pory nie otrzymałam Nagrody, czy trzeba spełnić jeszcze jakieś wymagania, czy poprostu mam uzbroić się w cieprliwość?? Aha i no oczywiście mam 5 gwiazdek, jeśli chodzi o ocenę sławy. Otrzymałam już 5 nagród Simmy, a Publiczności, anie jednej. Help me
|
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jesteś gwiazdą?Jeźdź do dzielnicy i rób teledyski i cokolwiek przyjaźń sie jeszcze z innymi gwiazdami rozdawaj autografy.Po jakimś czasie do domu przyjedzie limuzyna wysiądzie z nie Merlin Monroe i wręczy ci nagrodę.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
jest dokładnie jak w pierwszej odpowiedzi.
tyle że nie wystarczy sie zaprzyjaznic sie z każdymi ale i ktosiami!!! ja zawsze każdemu daje prezenty zakupione w centrum randki. bo inaczej to sie z gwiazdami nie umiem zaprzyjazniac chcyba ze jeszcze moge czarami. ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dzięki wam!
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Kidyś ściagnełam z takiej strony wszystkie nagrody
![]() ![]() A co to była za strona... |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No ale nie masz wtedy tej satysfakcji że na nie zasłuzyłaś i na nie pracowałaś (xD) nieprawdaż?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Dostaliście nagrode publiczności?? | Nilka | The Sims 1: Rozszerzenia | 218 | 28.11.2004 14:30 |