![]() |
Starterek -> Ultra Clean [BRAK ZDJĘĆ]
Jest to domek na Start, zbudowany dla pary kochającego się małżeństwa:
Cała bryła Salon... w którym znajduje się kącik z zabawkami Kuchnia z jadalnią Sypialnia Łazienka Rzut z lotu ptaka Mam nadzieję, że się podobało. :) |
Średnio mi się podoba :con:
Z zewnątrz wygląda fajnie.W środku jest nawet, nawet ale w salonie ta tapeta(czy coś :P ) wogóle mi się nie podoba. Meble fajnie rozmieszczone :D 8,5/10 Edit: Ja....Jestem Pierwsza :D |
Kuchnia z lotu ptaka wyglonda brzydko i okropnie.Ale tak to ładnie,w tym saloniku (chyba)rzeczy są rozmieszczone czadowo!
GratulujęTak sobie(podoba mi sę) Pozdrawiam :) |
Z zewnatrz bardzo ładnie, szczególnie ogólna bryła. Natomiast nie podobała mi się kuchnia. Chodzi mi głównie o kolor mebli, przydałoby się coś jaśniejszego do ożywienia domu. Widok z lotu ptaka wypadł nieźle, nie licząc tego, że pustawo troszkę w kuchni. Ogólnie bardzo fajny starterek z kilkoma niedociągnięciami ale 8,5/10 masz ;)
|
Ee, no.. Kuchnia jest za pusta. Ten stolik to mógłby stać na środku, żeby to jakoś zagospodarować. A pozatym niczego sobie. 6/10.
|
Ekhmymhym??
Nawet fajnie. Pusto trochę i sztywno tak jakoś...
A! I obrazek podwarzający clean'owość tego doma. Wykonany w potach w 2 miliony.(Niedźwiecki tak mówi. Kto słuch PR 3 będzie wiedział ...Miliony=minuty) http://img61.imageshack.us/img61/453...c3808fx18e.png UN ps. ;P EDIT: Marnie... Na pierwszym obrazku widać też, że użyłaś płotka, nie z Simów. Tak, tan biały, płaski, przy "dróżce" ;P Coś ci nie wyszedł ten cleanik... |
Na kuchnię nie starczyło mi pieniędzy podobnie z ogrodem :con: . Gdybym miała więcej funduszu na pewno kuchnia nie była by taka pusta i na pewno zmieniłabym w niej meble. Nie długo dam dom tylko Ultra Clean bo startery mi nie wychodzą :( :) ... po prostu szybko kasa mi się kończy... Tak w ogóle to THX za ocenki :*
|
Hmm, za to...
...oszustwo za dom dam ci 6/10. A ta ścianka jest z 4-ever Sim Fantasy.
|
Cytat:
|
ładny. Ale nie jest zupełnie klin ^^
Jak to nie zauważasz. Przecież masz tam taki znaczek. Niby gwiazdke czy cuś ^^' |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:13. |