![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jest to domek na Start, zbudowany dla pary kochającego się małżeństwa:
Cała bryła Salon... w którym znajduje się kącik z zabawkami Kuchnia z jadalnią Sypialnia Łazienka Rzut z lotu ptaka Mam nadzieję, że się podobało. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 11:17 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
Średnio mi się podoba :con:
Z zewnątrz wygląda fajnie.W środku jest nawet, nawet ale w salonie ta tapeta(czy coś ![]() Meble fajnie rozmieszczone ![]() 8,5/10 Edit: Ja....Jestem Pierwsza ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Kuchnia z lotu ptaka wyglonda brzydko i okropnie.Ale tak to ładnie,w tym saloniku (chyba)rzeczy są rozmieszczone czadowo!
GratulujęTak sobie(podoba mi sę) Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Z zewnatrz bardzo ładnie, szczególnie ogólna bryła. Natomiast nie podobała mi się kuchnia. Chodzi mi głównie o kolor mebli, przydałoby się coś jaśniejszego do ożywienia domu. Widok z lotu ptaka wypadł nieźle, nie licząc tego, że pustawo troszkę w kuchni. Ogólnie bardzo fajny starterek z kilkoma niedociągnięciami ale 8,5/10 masz
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ee, no.. Kuchnia jest za pusta. Ten stolik to mógłby stać na środku, żeby to jakoś zagospodarować. A pozatym niczego sobie. 6/10.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nawet fajnie. Pusto trochę i sztywno tak jakoś...
A! I obrazek podwarzający clean'owość tego doma. Wykonany w potach w 2 miliony.(Niedźwiecki tak mówi. Kto słuch PR 3 będzie wiedział ...Miliony=minuty) ![]() UN ps. ![]() EDIT: Marnie... Na pierwszym obrazku widać też, że użyłaś płotka, nie z Simów. Tak, tan biały, płaski, przy "dróżce" ![]() Ostatnio edytowane przez UnknowN : 25.01.2006 - 17:06 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Na kuchnię nie starczyło mi pieniędzy podobnie z ogrodem :con: . Gdybym miała więcej funduszu na pewno kuchnia nie była by taka pusta i na pewno zmieniłabym w niej meble. Nie długo dam dom tylko Ultra Clean bo startery mi nie wychodzą
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
...oszustwo za dom dam ci 6/10. A ta ścianka jest z 4-ever Sim Fantasy.
|
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ładny. Ale nie jest zupełnie klin ^^
Jak to nie zauważasz. Przecież masz tam taki znaczek. Niby gwiazdke czy cuś ^^' |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|