![]() |
Państwo S i ich "skromność". [BRAK ZDJĘĆ]
Kurczę, nie mam weny. A musze wam ten domek przedstawić, bo dumna jestem strasznie. Dobra.
Mieszkańcy: Danusia i Staszek. Domek z przodu. Domek z tyłu. Domek w nocy z przodu. Domek w nocy z tyłu. Rzucik. Wejście do domku. Przedpokój. Gabinecik w przejściu. Kuchnia. Salon. Salonowy kącik telewizyjny razem z kolekcją proporczyków z wycieczek. Sypialnia – łoże. Sypialnia – reszta. Łazienka. Weranda. Huśtawka i kącik. Być może coś mnie niedługo natchnie i wam tu naskrobię cud-miód-i-orzeszki opis. Wiedzcie tylko, że nazwiska nie zdradzam, bo to są moi dziadkowie w Simach ;) |
dobrze że jesteś dumna!
Pięknie! 10/10 B) |
Bardzo ładny domeczek. Bryła jest bardzo fajna ;).
Tylko jedno mnie zastaniawia... ale oni są nowoczesni :) |
Mówisz o sprzętach AGD RTV?
Telewizor chyba nie jest taki nowoczesny, a pralka... wątpię, zeby gdzieś znajdowała się jakaś stara, zapyziała, polska Frania. Radyjo kultowe, idealne dla Radyja Maryja, a autko trochę gruchoczące, ale chyba chodzi ;) |
Bardzo ładny, na serio! Ładna bryła, kolory wewnątrz jasne,tylko odrzuciły mnie te proporczyki nad tv, no i ogród jest ciutek pustawy. Gdyby nie ten ogród i proporczyki byłoby 10/10, ale jest 9/10.Nie tak źle, uwierz mi! ;)
|
Bryla - nie moj styl, ale rozumiem ze moze sie podobac :) i wcale tego nie neguje. Przedpokoj i gabinecik, no, to rozumiem. Beze, zawsze daja pewnej lekkosci pomieszczeniu. Duzy plus dla ciebie w tym wzgledzie. W kuchni mam male zastrzezenie do szafek, te rzezbione furtki nie pasuja do nowoczesnych krzesel. W sypialni nie pasuja mi pstrokate firanki do pasiastych tapet. Albo jedno wzorzaste albo drugie, nie ma wyjscia. Na szczescie zawsze mozna przemalowac sciany :), no albo zmienic firanki ;) aaa, no i jeszcze dywan, jesli jasne sa sciany to proponuje ciemniejszy dywan i odwrotnie. (Taki moj gust). Ogrodek potraktowany troche po macoszemu, ale rozumiem ze poczciwym dziadkom nie chce sie dlubac w ogrodzie.
|
Bardzo fajny domek, przypadł mi do gustu i ne mam do niego żadnych zastrzeżeń. Tak więc moja ocenka, to oczywiście 10/10 :) (Bryła jest super!)
|
Bryła mi sie podoba, ogólnie wnętrza też bardzo ładne.
Moja ocenka: 10/10 :P |
Podoba mi sie,wszystko jest w takim stonowanym kolororze i przyjemnie sie patrzy na ten beż.
Taki typowy 'domecek' dla emerytow cieszacych sie zyciem ;) 9/10 Pozdrawiam ^^ |
Ten dom Jest wymarzony dla wszystkich starych simow :).Dom jest ladny zewnatrz ale powinno byc wiecej zeczy z stylu domu.W wejsciu do domku podoba mi sie ze jest duzo miejsca.Przedpokuj ladny ale zyrandol brzytki.Gabinecik ladny ale szkoda ze nie ma komputera :D ale dla starych simow nie potrzebny.Kuchnia nawet ladna dlatego ze kuchenka powinna byc na srodku i znowu ten sam brzytki zyrandol ale fajny jest album ze zdjeciami pewni starzy simowie ogladali zdjecia jak kiedys byli mlodzi :D.Bardzo mi sie podoba salon.Zawalisty jest pomysl z koncikiem salonowym :).W sypialni tylko lampka kolo luzka mi sie nie podoba a tak to nawet ladny.Lazienka bardzo ladna ale zyrandol brzytki.Weranda ladna.W skali od 1/10 daje 6.5 :).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:36. |