![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Kurczę, nie mam weny. A musze wam ten domek przedstawić, bo dumna jestem strasznie. Dobra.
Mieszkańcy: Danusia i Staszek. Domek z przodu. Domek z tyłu. Domek w nocy z przodu. Domek w nocy z tyłu. Rzucik. Wejście do domku. Przedpokój. Gabinecik w przejściu. Kuchnia. Salon. Salonowy kącik telewizyjny razem z kolekcją proporczyków z wycieczek. Sypialnia – łoże. Sypialnia – reszta. Łazienka. Weranda. Huśtawka i kącik. Być może coś mnie niedługo natchnie i wam tu naskrobię cud-miód-i-orzeszki opis. Wiedzcie tylko, że nazwiska nie zdradzam, bo to są moi dziadkowie w Simach ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 09:59 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
dobrze że jesteś dumna!
Pięknie! 10/10 ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domeczek. Bryła jest bardzo fajna
![]() Tylko jedno mnie zastaniawia... ale oni są nowoczesni ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mówisz o sprzętach AGD RTV?
Telewizor chyba nie jest taki nowoczesny, a pralka... wątpię, zeby gdzieś znajdowała się jakaś stara, zapyziała, polska Frania. Radyjo kultowe, idealne dla Radyja Maryja, a autko trochę gruchoczące, ale chyba chodzi ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny, na serio! Ładna bryła, kolory wewnątrz jasne,tylko odrzuciły mnie te proporczyki nad tv, no i ogród jest ciutek pustawy. Gdyby nie ten ogród i proporczyki byłoby 10/10, ale jest 9/10.Nie tak źle, uwierz mi!
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryla - nie moj styl, ale rozumiem ze moze sie podobac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny domek, przypadł mi do gustu i ne mam do niego żadnych zastrzeżeń. Tak więc moja ocenka, to oczywiście 10/10
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła mi sie podoba, ogólnie wnętrza też bardzo ładne.
Moja ocenka: 10/10 ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Podoba mi sie,wszystko jest w takim stonowanym kolororze i przyjemnie sie patrzy na ten beż.
Taki typowy 'domecek' dla emerytow cieszacych sie zyciem ![]() 9/10 Pozdrawiam ^^ |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten dom Jest wymarzony dla wszystkich starych simow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|