TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Następny domek. Państwo Próchno. [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28200)

Michalunia 25.02.2006 20:08

Następny domek. Państwo Próchno. [BRAK ZDJĘĆ]

Cześć! To już mój drugi domek na forum. Zauważyłam, że w pierwszym domagaliście się ogródka, to macie ogródek. Mało w domu, macie teraz nawalone :). Pod wpływem Alii zrobiłam dzisiaj jeszcze jeden domek, nieco przytulniejszy :). I z zasłonkami :P. Zajęłam się dobrze wam znaną rodzinką Próchno. Dobra, koniec tego ględzenia, zamieniajcie się w wzrok :P:

Dzięki za poświęcenie mi trochę czasu, liczę na pozytywne oceny. Pozdrawiam, Michalunia.

riannon 25.02.2006 20:14

Domek ma klimat, taki babciowaty:P Ale jakiś ogródek jest ubogi:( Podoba mi sie. Daje 9/10:P

Margierytka 25.02.2006 20:56

O tu juz całkiem dobrze... Środek ciepły, rodzinny i przytulny. Ogródek lepiej - ale wiesz co? Dorób drewniany"babciowy" płoteczek i krzewy róż w ogródku - będzie przytulniej.

konwallia 26.02.2006 09:55

Hmm... domek kojarzy mi sie jakos z chatka dla krasnoludkow ;) Ale co tam, grunt ze jest babciowato i przytulnie :) Co bym zmienila? Hmm.. dalabym dywanik w saloniku, albo wykladzine i bardziej zaroslinnilabym ogrodek :) Ale i tak jest calkiem sympatycznie.

akaj 26.02.2006 10:17

Mi sie podoba, daj do ściągnięcia bo narazie mi Pruchnowie mieszkają tam gdzie siostry kaliente mieszkały.
9,5/10

Sweetie 26.02.2006 10:19

Noooo, wreszcie w moim typie :D mały, skromny domek, na 2-3 simy, a nie, jakieś wielkie Wille, na co najmniej 7 simów, z różnymi duperszwancami :\
Ogródek już jest lepszy, ale nadal nie tak jak powinien być... daję 9/10 za ten ogródek :P

Michalunia 26.02.2006 10:22

ok jak chcecie do ściągnięcia to powiedzcie:)

Estera 26.02.2006 20:55

Z zewnątrz dom wygłąda bardzo ładnie. Początkowo nie pomyślałam, że mieszkają tam starzy ludzie, ale wewnątrz można to zauważyć. Podoba mi się kuchnia oraz salon. Jedyny minus to łazienka- trochę nie pasuje do reszty domu, ale pozatym jest Ok. 9,5/10

wacia 26.02.2006 21:09

mały domek na przedmieściu który przezyl juz pare pokolen,podoba mi sie ;)
przytulny,duzo mojego ulubionego koloru czyli miodowego,no i co tu duzo gadac,cool ;p
moze dodalabym jeszcze jakies kwatki w ogrodku ;>

Choco 27.02.2006 17:36

Wcześniej był bardzo duży, a teraz jest malutki. Ok, może być. Ale niestety widze, że nadal jest za bardzo schematyczny, przez co mały realny. Słaba jakość zdjęć. I dalej clean, no ale do tego się nie mogę przyczepic (a szkoda ]:-> nie no - żarcik) bo każdy ma swój gust i swoje upodobania. Ja jakoś nie lubie cleanów, zresztą chyba jak większość użytkowników, bo jestem uzależniona od dodatków :P No to by było na tyle. Mamy różny styl, dlatego ciężko mi jest oceniać.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:32.