Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.02.2006, 20:08   #1
Michalunia
Guest

Domyślnie Następny domek. Państwo Próchno. [BRAK ZDJĘĆ]

Cześć! To już mój drugi domek na forum. Zauważyłam, że w pierwszym domagaliście się ogródka, to macie ogródek. Mało w domu, macie teraz nawalone . Pod wpływem Alii zrobiłam dzisiaj jeszcze jeden domek, nieco przytulniejszy . I z zasłonkami . Zajęłam się dobrze wam znaną rodzinką Próchno. Dobra, koniec tego ględzenia, zamieniajcie się w wzrok :

Dzięki za poświęcenie mi trochę czasu, liczę na pozytywne oceny. Pozdrawiam, Michalunia.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 15:50

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.02.2006, 20:14   #2
riannon
Guest

Domyślnie

Domek ma klimat, taki babciowaty Ale jakiś ogródek jest ubogi Podoba mi sie. Daje 9/10

stare 25.02.2006, 20:56   #3
Margierytka
Guest

Domyślnie

O tu juz całkiem dobrze... Środek ciepły, rodzinny i przytulny. Ogródek lepiej - ale wiesz co? Dorób drewniany"babciowy" płoteczek i krzewy róż w ogródku - będzie przytulniej.

stare 26.02.2006, 09:55   #4
konwallia
Guest

Domyślnie

Hmm... domek kojarzy mi sie jakos z chatka dla krasnoludkow Ale co tam, grunt ze jest babciowato i przytulnie Co bym zmienila? Hmm.. dalabym dywanik w saloniku, albo wykladzine i bardziej zaroslinnilabym ogrodek Ale i tak jest calkiem sympatycznie.

stare 26.02.2006, 10:17   #5
akaj
Guest

Domyślnie

Mi sie podoba, daj do ściągnięcia bo narazie mi Pruchnowie mieszkają tam gdzie siostry kaliente mieszkały.
9,5/10

stare 26.02.2006, 10:19   #6
Sweetie

Reputacja: 10
Domyślnie

Noooo, wreszcie w moim typie mały, skromny domek, na 2-3 simy, a nie, jakieś wielkie Wille, na co najmniej 7 simów, z różnymi duperszwancami :\
Ogródek już jest lepszy, ale nadal nie tak jak powinien być... daję 9/10 za ten ogródek
stare 26.02.2006, 10:22   #7
Michalunia
Guest

Domyślnie

ok jak chcecie do ściągnięcia to powiedzcie

stare 26.02.2006, 20:55   #8
Estera
Guest

Domyślnie

Z zewnątrz dom wygłąda bardzo ładnie. Początkowo nie pomyślałam, że mieszkają tam starzy ludzie, ale wewnątrz można to zauważyć. Podoba mi się kuchnia oraz salon. Jedyny minus to łazienka- trochę nie pasuje do reszty domu, ale pozatym jest Ok. 9,5/10

stare 26.02.2006, 21:09   #9
wacia
Guest

Domyślnie

mały domek na przedmieściu który przezyl juz pare pokolen,podoba mi sie
przytulny,duzo mojego ulubionego koloru czyli miodowego,no i co tu duzo gadac,cool ;p
moze dodalabym jeszcze jakies kwatki w ogrodku ;>

stare 27.02.2006, 17:36   #10
Choco
Guest

Domyślnie

Wcześniej był bardzo duży, a teraz jest malutki. Ok, może być. Ale niestety widze, że nadal jest za bardzo schematyczny, przez co mały realny. Słaba jakość zdjęć. I dalej clean, no ale do tego się nie mogę przyczepic (a szkoda ]:-> nie no - żarcik) bo każdy ma swój gust i swoje upodobania. Ja jakoś nie lubie cleanów, zresztą chyba jak większość użytkowników, bo jestem uzależniona od dodatków No to by było na tyle. Mamy różny styl, dlatego ciężko mi jest oceniać.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania