![]() |
Mieszanka stylowa czyli modernizacja Ćwirów [BRAK ZDJĘĆ]
bez żadnych zbędnych opisów-jest to poprostu modernizacja badziewnego domu Ćwirów ;)
Parter: Przedpokój Salon Jadalnia Sypialnia Mortimera Piętro: Przedpokój Sypialnia Kasandry Łazienka Kasandry Pokój Aleksandra Łazienka Aleksandra Gabinet Łazienka P.S później dam zdjęcia kuchni, bo zapomniałem ich zrobić :D |
Bardzo fajnie zmieniłeś dom ćwirów.
Podoba mi sie szczególnie ten zielony pokój . |
Podoba mi się tylko ta biała łazienka.
|
Z zewnątrz jest bardzo ładnie. Natomiast jesli chodzi o środek: wyjatkowo nie lubie jak się łączy te dwa style: nowoczesność i wystrój nieco staroświecki. Wygląda to (według mnie) niezbyt ładnie. Jeśli by na to nie patrzeć, to ogólnie wnetrza są dosyć ładne.
|
A mnie się podoba. Daje 8/10
Dajesz do konkursu? Jak masz tkai zamiar, to ja też dam. Już mam zrobiony domek Ćwirów. Ale nie chce wygrać czegokolwiek walkowerem. Już wole przegrać ... |
Cytat:
|
Super!
Dobrze by było jakby był clean... 10/10 |
hmmm.co by tu duzo mowic,zniszczylas (jesli to nie za mocne slowo) ten klimat Ćwirowskiego starodawnego domu.Domek mi sie jak najbardziej podoba,ale nie dla Ćwirow ;)
8/10 jako zwykly domek uwazam,ze domek Ćwirow nie potrzebuje modernizacji ^^ |
Dasz do ściągnięcia? Jest to ciekawy domek. Naprawdę. Bardzo mi się podoba. Lubię taki styl. Oczywiście 10/10 - tak trzymaj!
|
siemqqa! to dzielo chyba na konqrs:) tezz cchialam to zrobic:) naprawde slicznie to wyszlo, tylko moglo byc clean i ogrodek z grobami mogl byc bardziej zakrzaczony itp.:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:15. |