![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
bez żadnych zbędnych opisów-jest to poprostu modernizacja badziewnego domu Ćwirów
![]() Parter: Przedpokój Salon Jadalnia Sypialnia Mortimera Piętro: Przedpokój Sypialnia Kasandry Łazienka Kasandry Pokój Aleksandra Łazienka Aleksandra Gabinet Łazienka P.S później dam zdjęcia kuchni, bo zapomniałem ich zrobić ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 11:03 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajnie zmieniłeś dom ćwirów.
Podoba mi sie szczególnie ten zielony pokój . |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się tylko ta biała łazienka.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz jest bardzo ładnie. Natomiast jesli chodzi o środek: wyjatkowo nie lubie jak się łączy te dwa style: nowoczesność i wystrój nieco staroświecki. Wygląda to (według mnie) niezbyt ładnie. Jeśli by na to nie patrzeć, to ogólnie wnetrza są dosyć ładne.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A mnie się podoba. Daje 8/10
Dajesz do konkursu? Jak masz tkai zamiar, to ja też dam. Już mam zrobiony domek Ćwirów. Ale nie chce wygrać czegokolwiek walkowerem. Już wole przegrać ... |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Super!
Dobrze by było jakby był clean... 10/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
hmmm.co by tu duzo mowic,zniszczylas (jesli to nie za mocne slowo) ten klimat Ćwirowskiego starodawnego domu.Domek mi sie jak najbardziej podoba,ale nie dla Ćwirow
![]() 8/10 jako zwykly domek uwazam,ze domek Ćwirow nie potrzebuje modernizacji ^^ |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dasz do ściągnięcia? Jest to ciekawy domek. Naprawdę. Bardzo mi się podoba. Lubię taki styl. Oczywiście 10/10 - tak trzymaj!
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
siemqqa! to dzielo chyba na konqrs
![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|