![]() |
łóżeczko dla małego dziecka
Witam. Przed tym jak mi padł cały system z jakiejś strony ściągnęłam zestaw dla dziecka, a mianowicie było tam łóżeczko, przewijak, lampka oraz stolik. Było tego 3 kolorki jasny zielony, niebieski i różowy i wyglądało jak przeźroczyste tylko obudowę miało z jasnego drewna, a do kompletu jeszcze były zabawki takie radyjko, cymbałki i taka układanka. Wydaje mi się, że to było na jakiejś stronie płatnej (to można było pobrac za darmo), ale niestety nie mogę jej odszukac wiec jeśli ktoś wie o co mi chodzi byłabym wdzięczna za jej podanie bo moja cierpliwośc do szukania już się wyczerpała. Za pomoc z góry dziękuję.
|
Ten zestawik
Co do tego zestawiku dla dziecka, to nie znalazłam tego samego, ale jest podobny, może ten ci się spodoba?( jest bezpłatny, chociaż strona jest płatna)
Ciesze się, jeśli pomogłam :) |
kurcze, byłam na stronce, na której było wszystko dla dzieciaków..łóżeczka, ubranka..ale nie pamiętam adresu..x( postaram się poszukać i podać..^^
|
agacha 221 dzięki, ale to już mam. LadyMarmalade0 chyba wiem o jaką stronkę Ci chodzi, ale to nie to. Kurcze pamiętam też, że na tej stronie były jakieś fajne meble, niektóre też były darmowe. A jeszcze do tego kompletu był nocniczek tak samo wyglądajacy jak reszta tzn przeźroczysty z drewnianą obudową. Skleroza nie boli.
|
Chyba o to ci chodziło http://gwenaleks.free.fr/simhz.htm
|
Annia jesteś super, dziękuję Ci bardzo bardzo. Właśnie o to mi chodziło, ale za nic nie mogłam sobie przypomniec strony ani jej odszukac tutaj. Dziękuję raz jeszcze.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:18. |