![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Przed tym jak mi padł cały system z jakiejś strony ściągnęłam zestaw dla dziecka, a mianowicie było tam łóżeczko, przewijak, lampka oraz stolik. Było tego 3 kolorki jasny zielony, niebieski i różowy i wyglądało jak przeźroczyste tylko obudowę miało z jasnego drewna, a do kompletu jeszcze były zabawki takie radyjko, cymbałki i taka układanka. Wydaje mi się, że to było na jakiejś stronie płatnej (to można było pobrac za darmo), ale niestety nie mogę jej odszukac wiec jeśli ktoś wie o co mi chodzi byłabym wdzięczna za jej podanie bo moja cierpliwośc do szukania już się wyczerpała. Za pomoc z góry dziękuję.
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
kurcze, byłam na stronce, na której było wszystko dla dzieciaków..łóżeczka, ubranka..ale nie pamiętam adresu..x( postaram się poszukać i podać..^^
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
agacha 221 dzięki, ale to już mam. LadyMarmalade0 chyba wiem o jaką stronkę Ci chodzi, ale to nie to. Kurcze pamiętam też, że na tej stronie były jakieś fajne meble, niektóre też były darmowe. A jeszcze do tego kompletu był nocniczek tak samo wyglądajacy jak reszta tzn przeźroczysty z drewnianą obudową. Skleroza nie boli.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Chyba o to ci chodziło http://gwenaleks.free.fr/simhz.htm
Ostatnio edytowane przez Annia : 01.07.2006 - 23:03 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Annia jesteś super, dziękuję Ci bardzo bardzo. Właśnie o to mi chodziło, ale za nic nie mogłam sobie przypomniec strony ani jej odszukac tutaj. Dziękuję raz jeszcze.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|