![]() |
Starter - ultra clean [BRAK ZDJĘĆ]
Przedstawiam Wam mój dom – ultra clean, starter.
|
aaa pierwsza !!! ;p no wiec bryła taka sobie bez wiekszych rewelacji ..w srodku tak monotonnie .widac ze na zewnatrz dom jest jak by "bogaty" a wsrodku totalna bieda..tak wiec ocena taka a nie inna 2/10
|
Cytat:
|
noo ale mozna by bylo rozlozyc srodki a nie na zewnatrz wszystko slicznie pieknie a w srodku byle jak ...no tak to nie moze byc .. dlatego w srodku "wieje bieda"
|
Jak na taki bardziej starodawny dom (meble, krzesłe itp. itd.) to jest OK. ALe chyba wiecie że kocham nowoczesność!!
|
Cytat:
|
A mi się podoba :) Tak starodawnie i wiejsko... ;)Ale tak serio... Zewnątrz - ślicznie, wewnątrz też całkiem całkiem, chociaż mogłoby być lepiej... Po pierwsze nie podoba mi się stół w kuchni i krzesła... Wszystko inne jest dobrane wg koloru. Rozumiem, że jest to domek startowy, jest ładny, jak na taki ;) Podoba mi się, tylko brakuje mi jeszcze dodatków z neta... Mogłabyś nimi trochę urozmaicić swój dom, bo tak jest strasznie monotonny...
7/10 :) |
Cytat:
|
Ok
Dobra 9,5/10
|
hm...jeśli na start to mogłabym NAWET w nim zamieszkać
z zewnątrz-całkiem 8/10 wewnątrz-gorzej 7/10 ogród-praktycznie brak 2/10 17/30 czyli 3- |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:13. |