Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.07.2006, 12:19   #1
Raisa

Reputacja: 11
Domyślnie Starter - ultra clean [BRAK ZDJĘĆ]

Przedstawiam Wam mój dom – ultra clean, starter.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:03
Raisa jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.07.2006, 21:28   #2
kitty69
Guest

Domyślnie

aaa pierwsza !!! ;p no wiec bryła taka sobie bez wiekszych rewelacji ..w srodku tak monotonnie .widac ze na zewnatrz dom jest jak by "bogaty" a wsrodku totalna bieda..tak wiec ocena taka a nie inna 2/10

stare 27.07.2006, 22:03   #3
Raisa

Domyślnie

Cytat:
Napisał kitty69
aaa pierwsza !!! ;p no wiec bryła taka sobie bez wiekszych rewelacji ..w srodku tak monotonnie .widac ze na zewnatrz dom jest jak by "bogaty" a wsrodku totalna bieda..tak wiec ocena taka a nie inna 2/10
Hymmm... bieda? to jest starter który nie może przekraczać 20 000 tysięcy i na dodatek jest ultra clean więc faktem, że wieje biedą.
stare 27.07.2006, 22:29   #4
kitty69
Guest

Domyślnie

noo ale mozna by bylo rozlozyc srodki a nie na zewnatrz wszystko slicznie pieknie a w srodku byle jak ...no tak to nie moze byc .. dlatego w srodku "wieje bieda"

stare 28.07.2006, 08:53   #5
psotka
Guest

Domyślnie

Jak na taki bardziej starodawny dom (meble, krzesłe itp. itd.) to jest OK. ALe chyba wiecie że kocham nowoczesność!!

stare 28.07.2006, 13:15   #6
Raisa

Domyślnie

Cytat:
Napisał kitty69
noo ale mozna by bylo rozlozyc srodki a nie na zewnatrz wszystko slicznie pieknie a w srodku byle jak ...no tak to nie moze byc .. dlatego w srodku "wieje bieda"
Ok, to twoje zdanie i twoja ocena. Na zewnątrz ślicznie? pięknie? Sory ale starałam się aby ogród wyglądał jako tako oraz wnętrza. Co do ogrodu, wcale nie wydałam tam dużo kasy więc nie zarzucaj mi, że nie potrafię „rozłożyć środków” finansowych.
stare 28.07.2006, 17:15   #7
Kati_Simka
Guest

Smile

A mi się podoba Tak starodawnie i wiejsko... Ale tak serio... Zewnątrz - ślicznie, wewnątrz też całkiem całkiem, chociaż mogłoby być lepiej... Po pierwsze nie podoba mi się stół w kuchni i krzesła... Wszystko inne jest dobrane wg koloru. Rozumiem, że jest to domek startowy, jest ładny, jak na taki Podoba mi się, tylko brakuje mi jeszcze dodatków z neta... Mogłabyś nimi trochę urozmaicić swój dom, bo tak jest strasznie monotonny...
7/10

stare 28.07.2006, 19:21   #8
Raisa

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kati_Simka
A mi się podoba Tak starodawnie i wiejsko... Ale tak serio... Zewnątrz - ślicznie, wewnątrz też całkiem całkiem, chociaż mogłoby być lepiej... Po pierwsze nie podoba mi się stół w kuchni i krzesła... Wszystko inne jest dobrane wg koloru. Rozumiem, że jest to domek startowy, jest ładny, jak na taki Podoba mi się, tylko brakuje mi jeszcze dodatków z neta... Mogłabyś nimi trochę urozmaicić swój dom, bo tak jest strasznie monotonny...
7/10
Jest to dom ULTRA CLEAN czyli bez dodatków. Starter z dodatkami z sieci to nie żaden starter bo wiadomo, że w sieci są ładniejsze meble a do tego "STRASZNIE" tanie. Nie sztuką jest zrobić starter z dodatkami z sieci a ja chciałam aby ten dom był inny niż wszystkie moje zapchane dodatkami.
stare 29.07.2006, 10:47   #9
Simowa Sanka

Reputacja: 10
Arrow Ok

Dobra 9,5/10
stare 11.08.2006, 18:31   #10
Kenji

Reputacja: 10
Domyślnie

hm...jeśli na start to mogłabym NAWET w nim zamieszkać
z zewnątrz-całkiem 8/10
wewnątrz-gorzej 7/10
ogród-praktycznie brak 2/10
17/30 czyli 3-

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania