![]() |
Liberté [BRAK ZDJĘĆ]
Liberté, jak niektórzy mogą się domyślić(jeżeli znają język francuski) znaczy - wolność.
Nazwałam tak ten dom, ponieważ jest on właśnie takim artystycznym nieładem, wolnym od wszelkich praw aranżacji wnętrz. Możecie spotkać tu wszelkie kolory tęczy. Chciałam aby przede wszystkim wyglądał dość niespotykanie. A więc stworzyłam - liberté. Dom zaprojektowała i urządziła jego właścicielka Madeleine ve Gaulle. Zwariowana optymistka, która wierzy, że w poprzednim wcieleniu była... Papugą. Rożnobarwna kolorystyka jest u niej na codzień. Poprzez kolorowe ubrania, po choćby kolorowe potrawy, które sama przyrządza. Niedaleko jej domu stoi jej restauracja, nazwana wdzięczną nazwą 'Koloraczek'. Dziwne niespotykane, zupy o czerwonych, fioletowych barwach codziennie zamawawiane są przez mieszkańców Miłowa. Żółta, pomarańczowa pizza dostarczana jest do kilkunastu domów. A teraz zapraszam do oglądania domu, a przedewszystkim do przedstawienia jego właścicielki. |
Bryłą domu jest ok dach pasuje. Niepodoba mi się to że a zdjeciu w sypialni jest rozmazane tło :/ ale tak to jest ok 9,9/10
|
bardzo fajny domek.. szczególnie z zewnątrz.. 8/10
w środku też niczego sobie.. tylko dziwnie wygląda LEWITUJĄCA kuchenka.. xP Cytat:
7/10 ocena końcowa: 7,5/10 :| |
Jest w porządku, choć po wstępie spodziewałam się mocniejszych akcentów kolorystycznych. Niemal doskonały - 9/10
|
Fajniutki taki nowoczesny styl najbardziej spodobał mi sie Ogród:)
|
super. Bardzo mi się podoba ;] 10/10 x]
|
Bryła MI się podoba.... aha i fajnie wygląda ogród w nocy (reszta bez komentarza ;P ) 7/10
|
Jeśli chciałaś żeby był to niespotykany dom to udało ci się. Nicodzienny wygląd wnętrz. W ogrodzie posadziłbym inne rośliny, lecz to już kwestia gustu. 4/10
|
Mi się podoba tylko troche nie w moim guście
8,5/10 ;) |
fajna chatka.Nie podobają mi się jedynie malutkie okienka 9+/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:25. |