![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Liberté, jak niektórzy mogą się domyślić(jeżeli znają język francuski) znaczy - wolność.
Nazwałam tak ten dom, ponieważ jest on właśnie takim artystycznym nieładem, wolnym od wszelkich praw aranżacji wnętrz. Możecie spotkać tu wszelkie kolory tęczy. Chciałam aby przede wszystkim wyglądał dość niespotykanie. A więc stworzyłam - liberté. Dom zaprojektowała i urządziła jego właścicielka Madeleine ve Gaulle. Zwariowana optymistka, która wierzy, że w poprzednim wcieleniu była... Papugą. Rożnobarwna kolorystyka jest u niej na codzień. Poprzez kolorowe ubrania, po choćby kolorowe potrawy, które sama przyrządza. Niedaleko jej domu stoi jej restauracja, nazwana wdzięczną nazwą 'Koloraczek'. Dziwne niespotykane, zupy o czerwonych, fioletowych barwach codziennie zamawawiane są przez mieszkańców Miłowa. Żółta, pomarańczowa pizza dostarczana jest do kilkunastu domów. A teraz zapraszam do oglądania domu, a przedewszystkim do przedstawienia jego właścicielki. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 16:05 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bryłą domu jest ok dach pasuje. Niepodoba mi się to że a zdjeciu w sypialni jest rozmazane tło :/ ale tak to jest ok 9,9/10
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]()
bardzo fajny domek.. szczególnie z zewnątrz.. 8/10
w środku też niczego sobie.. tylko dziwnie wygląda LEWITUJĄCA kuchenka.. xP Cytat:
7/10 ocena końcowa: 7,5/10 ![]() |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jest w porządku, choć po wstępie spodziewałam się mocniejszych akcentów kolorystycznych. Niemal doskonały - 9/10
Ostatnio edytowane przez redkakredka : 09.02.2007 - 20:43 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Fajniutki taki nowoczesny styl najbardziej spodobał mi sie Ogród
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
super. Bardzo mi się podoba ;] 10/10 x]
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła MI się podoba.... aha i fajnie wygląda ogród w nocy (reszta bez komentarza
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jeśli chciałaś żeby był to niespotykany dom to udało ci się. Nicodzienny wygląd wnętrz. W ogrodzie posadziłbym inne rośliny, lecz to już kwestia gustu. 4/10
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się podoba tylko troche nie w moim guście
8,5/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10