![]() |
Nawet nie wiecie jak moje simy ubóstwiają rzucanie zaklęć na wszystko co żyje (lub nie). Ale jest kłopot: chociażby zaklęcie "poprawa stosunków" czy "śmieszek" zawsze kończy się tragicznie gdy rzuca się nie na kogoś z rodziny. Na przykład wzorowe małżeństwo, jedno zaklęcie mające poprawić humor i bach! Już nawet nie są przyjaciółmi (a co dopiero mówić o czerownym serduszku). Zawsze tak jest, ja mam notorycznie pecha czy może jednak da się cos z tym zrobić
|
sim musi byc w dobrym humorze kiedy rzuca zaklecie :)
inaczej konczy sie tragicznie ;) |
No ok, ale NAWET jeśli ma dobyr humor, to sim odbiera chyba czary swojego partnera jako obrazę <_< (no sorry, to kogo mam czarować,....?)
|
A to dziwne :huh: Ja rzucam zaklęcia na swoją partnerkę (oczywiście Sima) i wszystko jest ok. :)
|
Moze to dlatego ze oboje maja magiczne rozdzki... Trudniej jest rzucic czar na kogos kto tez umie czarowac...
|
Jeśli ktoś nie różdżki to znaczy, że jest zwykłym mugolem i nawet się nie zorientuje jak go zamienią w żabę. Albo jeśli ktoś ma różdżkę ale żadnych zaklęć.
|
Żeby rzucić dobrze jakiś czar,to sim musi mieć logikę na maxa.Inaczej się to kończy katastrofami.
|
Czy ktoś wie jak dzieci mogą zdobywać muchomory?????? :)
|
Z tego co wiem muchomory rosną czasami na działce, możesz ściągnąć z www.thesims.com regał w którym można przechowywać składniki (nazywa się Magical Cabinet czy jakoś tak).
|
Ja żucam czar i ta osoba odwraca go przeciw mnie :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:02. |