![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nawet nie wiecie jak moje simy ubóstwiają rzucanie zaklęć na wszystko co żyje (lub nie). Ale jest kłopot: chociażby zaklęcie "poprawa stosunków" czy "śmieszek" zawsze kończy się tragicznie gdy rzuca się nie na kogoś z rodziny. Na przykład wzorowe małżeństwo, jedno zaklęcie mające poprawić humor i bach! Już nawet nie są przyjaciółmi (a co dopiero mówić o czerownym serduszku). Zawsze tak jest, ja mam notorycznie pecha czy może jednak da się cos z tym zrobić
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
sim musi byc w dobrym humorze kiedy rzuca zaklecie
![]() inaczej konczy sie tragicznie ![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
No ok, ale NAWET jeśli ma dobyr humor, to sim odbiera chyba czary swojego partnera jako obrazę <_< (no sorry, to kogo mam czarować,....?)
#4 |
Guest
|
![]()
A to dziwne
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moze to dlatego ze oboje maja magiczne rozdzki... Trudniej jest rzucic czar na kogos kto tez umie czarowac...
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jeśli ktoś nie różdżki to znaczy, że jest zwykłym mugolem i nawet się nie zorientuje jak go zamienią w żabę. Albo jeśli ktoś ma różdżkę ale żadnych zaklęć.
|
![]() |
#7 |
|
![]()
Żeby rzucić dobrze jakiś czar,to sim musi mieć logikę na maxa.Inaczej się to kończy katastrofami.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś wie jak dzieci mogą zdobywać muchomory??????
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Z tego co wiem muchomory rosną czasami na działce, możesz ściągnąć z www.thesims.com regał w którym można przechowywać składniki (nazywa się Magical Cabinet czy jakoś tak).
|
![]() |
#10 |
|
![]()
Ja żucam czar i ta osoba odwraca go przeciw mnie
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|