![]() |
"Pronto" - mój pierwszy dom na forum [BRAK ZDJĘĆ]
Pronto to mój pierwszy domek na forum:). Nie daję go do ściągnięcia, ponieważ zawiera bardzo dużo dodatków z neta. Powiem jeszcze tylko, że dom jest przeznaczony dla małżeństwa z dwoma córkami:).
Zdjęcia: KONIEC :) |
Odp: "Pronto" - mój pierwszy dom na forum
bardzo fajny domek :) podoba mi sie, chociaz jak dla mnie jest troche pusty. i ogrod taki nieciekawy. ale to tylko moja opinia ;-) daję hmm .. 8/10 ;-)
|
Całkiem fajny. :P Ale moim zdaniem tych dodatków z neta powinno być jednak troszkę mniej... Nie podoba mi się salon i bryła. Super jest ta ściana ze szkła. :D Skąd ją masz?
Nie podoba mi się to, że pokoje córek są identyczne prawie. :con: Jadalnia jest troszkę zbyt sztuczna... Ale za to super wyszła sypialnia rodziców. ;) Podobają mi się kolory. Ten kwietnik też jest zaje****. I ten zadaszony basen też mi się podoba. ;) Całkiem, całkiem. Postaw czasami na własną inwencję twórczą, a nie tylko na gotowe zestawy z neta. 6/10 |
Dzieki za oceny :smirk:
|
Wnetrze jest wypas, ale na widok zewnetrzny domu robi mi sie nie dobrze :wacko:.
|
Zmaściłaś to widokiem zewnętrznym domu ale wewnątrz jest przecudnie daj do ściągnięcia jak możesz.A i ocena 10/10
|
Do ściągnięcia nie dam, bo usuwanie tych wszystki dodatków zajęłoby mi cały dzień... A skoro bryła wam sie nie podoba to tym bardziej tego nie zrobię ;].
|
No bryła nie jest aż taka zła w środku ładnie w nastroju jestem dobrym więc daję 7/10 ale nie będę już się rozpisywać...(7/10 bo podoba mi się w środku)
|
Co mi się podoba: fajnie wbudowany basen, łazienka, sypialnie.
Co mi się nie podoba: za ciasny salon, lodówka zasłaniająca okno, kwiaty w ogródku wsadzone bez pomyślunku. W sumię mogę dać 7/10 :D |
Cytat:
A dom: z zewnatrz mi sie nie podoba wogole... Wnetrze zbyt klaustrofobiczne, ale moze byc. 6/10? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:56. |