TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   "Pronto" - mój pierwszy dom na forum [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37390)

Kammi 17.07.2007 20:30

"Pronto" - mój pierwszy dom na forum [BRAK ZDJĘĆ]

Pronto to mój pierwszy domek na forum:). Nie daję go do ściągnięcia, ponieważ zawiera bardzo dużo dodatków z neta. Powiem jeszcze tylko, że dom jest przeznaczony dla małżeństwa z dwoma córkami:).
Zdjęcia:

KONIEC :)

Bella 17.07.2007 22:21

Odp: "Pronto" - mój pierwszy dom na forum

bardzo fajny domek :) podoba mi sie, chociaz jak dla mnie jest troche pusty. i ogrod taki nieciekawy. ale to tylko moja opinia ;-) daję hmm .. 8/10 ;-)

shezza 18.07.2007 14:25

Całkiem fajny. :P Ale moim zdaniem tych dodatków z neta powinno być jednak troszkę mniej... Nie podoba mi się salon i bryła. Super jest ta ściana ze szkła. :D Skąd ją masz?

Nie podoba mi się to, że pokoje córek są identyczne prawie. :con: Jadalnia jest troszkę zbyt sztuczna... Ale za to super wyszła sypialnia rodziców. ;) Podobają mi się kolory. Ten kwietnik też jest zaje****. I ten zadaszony basen też mi się podoba. ;)

Całkiem, całkiem. Postaw czasami na własną inwencję twórczą, a nie tylko na gotowe zestawy z neta. 6/10

Kammi 18.07.2007 18:33

Dzieki za oceny :smirk:

Chmelcor 18.07.2007 18:46

Wnetrze jest wypas, ale na widok zewnetrzny domu robi mi sie nie dobrze :wacko:.

cysia 18.07.2007 19:14

Zmaściłaś to widokiem zewnętrznym domu ale wewnątrz jest przecudnie daj do ściągnięcia jak możesz.A i ocena 10/10

Kammi 18.07.2007 19:53

Do ściągnięcia nie dam, bo usuwanie tych wszystki dodatków zajęłoby mi cały dzień... A skoro bryła wam sie nie podoba to tym bardziej tego nie zrobię ;].

Vegeta 18.07.2007 20:34

No bryła nie jest aż taka zła w środku ładnie w nastroju jestem dobrym więc daję 7/10 ale nie będę już się rozpisywać...(7/10 bo podoba mi się w środku)

Ośliczka 18.07.2007 21:10

Co mi się podoba: fajnie wbudowany basen, łazienka, sypialnie.
Co mi się nie podoba: za ciasny salon, lodówka zasłaniająca okno, kwiaty w ogródku wsadzone bez pomyślunku.

W sumię mogę dać 7/10 :D

Fizzly 19.07.2007 10:10

Cytat:

Napisał lemonade
Do ściągnięcia nie dam, bo usuwanie tych wszystki dodatków zajęłoby mi cały dzień... A skoro bryła wam sie nie podoba to tym bardziej tego nie zrobię ;].

Z tego co mi wiadomo, to dodatki z internetu pakuja sie automatycznie razem z domem, wiec po co chcesz je usuwac? :con:
A dom: z zewnatrz mi sie nie podoba wogole... Wnetrze zbyt klaustrofobiczne, ale moze byc. 6/10?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:56.