![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pronto to mój pierwszy domek na forum
![]() ![]() Zdjęcia: KONIEC ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 20:54 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
bardzo fajny domek
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 13
|
![]()
Całkiem fajny.
![]() ![]() Nie podoba mi się to, że pokoje córek są identyczne prawie. :con: Jadalnia jest troszkę zbyt sztuczna... Ale za to super wyszła sypialnia rodziców. ![]() ![]() Całkiem, całkiem. Postaw czasami na własną inwencję twórczą, a nie tylko na gotowe zestawy z neta. 6/10 Ostatnio edytowane przez shezza : 18.07.2007 - 14:29 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dzieki za oceny :smirk:
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wnetrze jest wypas, ale na widok zewnetrzny domu robi mi sie nie dobrze :wacko:.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zmaściłaś to widokiem zewnętrznym domu ale wewnątrz jest przecudnie daj do ściągnięcia jak możesz.A i ocena 10/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Do ściągnięcia nie dam, bo usuwanie tych wszystki dodatków zajęłoby mi cały dzień... A skoro bryła wam sie nie podoba to tym bardziej tego nie zrobię ;].
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
No bryła nie jest aż taka zła w środku ładnie w nastroju jestem dobrym więc daję 7/10 ale nie będę już się rozpisywać...(7/10 bo podoba mi się w środku)
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Co mi się podoba: fajnie wbudowany basen, łazienka, sypialnie.
Co mi się nie podoba: za ciasny salon, lodówka zasłaniająca okno, kwiaty w ogródku wsadzone bez pomyślunku. W sumię mogę dać 7/10 ![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A dom: z zewnatrz mi sie nie podoba wogole... Wnetrze zbyt klaustrofobiczne, ale moze byc. 6/10? |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|