![]() |
Parterowy Domek ul. Malinowa 18 [BRAK ZDJĘĆ]
Tak... To mój drugi domek na forum. W przeciwieństwie do pierwszego, ogromnego - ten jest maleńki.
To link do pierwszego domku, jakby ktoś chciał porównać ;P : http://forum.thesims.pl/showthread.p...8&page=1&pp=10 Ok. Więc, dom nie jest za piękny, bo nie umiem budować pięknych domów. Jest to malutki domek dla małżeństw i zwierzaczka. Zaczynam: I to by chyba było na tyle... Wiem, że dom nie jest ładny, ale... człowiek uczy się na błędach. :) |
Odp: Parterowy Domek ul. Malinowa 18
Bardzo ładny ^^ tylko "salon" zaraz przy wejściu mi nie pasuje
Ale domek bardzo ładny 8/10 |
Ładny, ładny. Plus że nie ma tej nakładki na podłogę, bo teraz jest wszędzie :) Ocenka 9/10
|
Wiesz, kojarzy mi się bardzo z domkiem Raisy, tym dla małżeństwa i kotka. Bardzo podobnie go zrobiłaś z zewnątrz. W środku nie bardzo mi się podoba szczerze mówiąc. Zwłaszcza sypialnia. Czerwone obrazy nijak pasują do biało-czarnych ścian. Ta komoda też nie za bardzo. Łazienka jest nawet nawet. Tylko moja rada: Jeśli dajesz kran, to zamiast jednej szafki daj dwie lub więcej albo zwykłą, stojącą umywalkę. To lepiej wygląda. W salonie w ogóle nie podobają mi się te ściany. Kuchnia może być. Moja ocena: 3/10. W końcu parę rzeczy jest oki...^^
|
http://img213.imageshack.us/img213/9...33d8a7bbp8.jpg
skąd masz czarne niskie płoty? Domjest niezły, ale cudowny, nowoczesny. Ocena 8/10 |
Kurczę. PAtrze teraz na domek Raisy. I faktycznie ogród podobny. Nie identyczny, ale podoby. Panią Raise naprawde przepraszam. Moja nieświadomość :shy:
A co do niskich, czarnych płotków to ściągnęłam je razem z Domem "Villa Holiday" z ModTheSims2. ;D |
Nie prawda, sprawdziłem wszystkie zdjęcia nie ma takiego płotu!!
|
Hmm... Mi się ten mały płoteczek pojawił razem z właśnie Villą Holiday.
Jeśli chodzi ci o ten mniejszy, bo ten większ jest z Maxisa. :) Pozdrawiam. |
A możesz wysłac na mój e-mail [email protected].
|
Wyślę, jeśli mnie olśnisz skąd mam to wziąść.
Dodam jeszcze, że dom był do zainstalowania. (Taki znaczek Body Shop'a xD) P.S Tak właśnie - jestem cieeemna! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:22. |