|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Tak... To mój drugi domek na forum. W przeciwieństwie do pierwszego, ogromnego - ten jest maleńki.
To link do pierwszego domku, jakby ktoś chciał porównać ![]() http://forum.thesims.pl/showthread.p...8&page=1&pp=10 Ok. Więc, dom nie jest za piękny, bo nie umiem budować pięknych domów. Jest to malutki domek dla małżeństw i zwierzaczka. Zaczynam: I to by chyba było na tyle... Wiem, że dom nie jest ładny, ale... człowiek uczy się na błędach. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:50 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny ^^ tylko "salon" zaraz przy wejściu mi nie pasuje
Ale domek bardzo ładny 8/10
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładny, ładny. Plus że nie ma tej nakładki na podłogę, bo teraz jest wszędzie
![]()
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
Wiesz, kojarzy mi się bardzo z domkiem Raisy, tym dla małżeństwa i kotka. Bardzo podobnie go zrobiłaś z zewnątrz. W środku nie bardzo mi się podoba szczerze mówiąc. Zwłaszcza sypialnia. Czerwone obrazy nijak pasują do biało-czarnych ścian. Ta komoda też nie za bardzo. Łazienka jest nawet nawet. Tylko moja rada: Jeśli dajesz kran, to zamiast jednej szafki daj dwie lub więcej albo zwykłą, stojącą umywalkę. To lepiej wygląda. W salonie w ogóle nie podobają mi się te ściany. Kuchnia może być. Moja ocena: 3/10. W końcu parę rzeczy jest oki...^^
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Kurczę. PAtrze teraz na domek Raisy. I faktycznie ogród podobny. Nie identyczny, ale podoby. Panią Raise naprawde przepraszam. Moja nieświadomość :shy:
A co do niskich, czarnych płotków to ściągnęłam je razem z Domem "Villa Holiday" z ModTheSims2. ;D |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
http://img213.imageshack.us/img213/9...33d8a7bbp8.jpg
skąd masz czarne niskie płoty? Domjest niezły, ale cudowny, nowoczesny. Ocena 8/10 Ostatnio edytowane przez Tonks : 24.08.2007 - 09:36 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie prawda, sprawdziłem wszystkie zdjęcia nie ma takiego płotu!!
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hmm... Mi się ten mały płoteczek pojawił razem z właśnie Villą Holiday.
Jeśli chodzi ci o ten mniejszy, bo ten większ jest z Maxisa. ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
#9 |
Reputacja: 13
|
![]()
No więc:
Bryła i ogród: Ogólnie dom wygląda ładnie, jednak nie podoba mi się w ogóle ten cement(? nie wiem dokładnie jak to nazwać xD). Ładniej byłoby, gdyby był trochę jaśniejszy. W tym kolorze moim zdaniem przypomina to pracę obrysowaną w Paintcie. 5/10 Salon: Podoba mi się. Jest całkowicie w moim stylu xD. Jedyną rzeczą, która według mnie nie pasuje kolorystycznie jest posłanie dla zwierrzaka. Mnie ten żłóty za mocno razi. 9/10 Sypialnia: Jest urządzona w miarę prosta, ale ładnie. Wszystko do siebie pasuje z wyjątkiem tego pomarańczowo-czerwonego obrazu na ścianie. On za bardzo kontrastuje z całym pomieszczenim. 7/10 Łazienka: W łazience wszystkie meble do siebie pasują, co do tego nie mam zastrzeżeń. Ale nie podobają mi się płytki na ścianie. Dlaczego? Nie umiem powiedzieć, to kwestia gustu xD. Drapak do kota mi nie przeszkadza 9/10 Kuchnia: Odólnie podoba mi się, ale znów nie przypadło mi do gustu pokrycie ścian. 7/10 Ogólna ocena: 37/50 Pozdrawiam! ![]()
#10 |
Guest
|
![]()
A możesz wysłac na mój e-mail [email protected].
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|