![]() |
2 problemy proszę o szybką odpowiedź
Więc na początek to Hejka ! Jestem tu nowa ;) Jeżeli były już takie pytania to przepraszam ale nie czytałam wszystkich.
No więc tak pierwsze pytanie : wchodzę na pewną stronkę i tam są seriale no i że Ci simowie sobie normalnie idą do znajomych i dalej grają tą samą osobą jak mam to zrobić ? Chcę isć do znajomych i dalej kierować moją simką proszę o odpowiedź. Teraz drugi problem : Ostatnio kupiłam sobie The Sims 2 Cztery Pory Roku ale zanim je kupiłam to miałam inne dodatki no i jak ściągałam dodatki z neta to wszystko było ok a teraz jak ściągnełam w CPR to gram gram i nagle gaśnie mi cały ekran i muszę resetować komputer co doprowadza mnie do szału :1smutny: :1smutny: Ostatnio nawet przez to skasowało mi się Miłowo dlaczego tak się dzieje ? Prosze odpowiedzcie :( |
Odp: 2 problemy proszę o szybką odpowiedź
1. Nie możesz iść do znajomych i nadal być tą samą simką. Chyba, że wczytasz tamtych znajomych i wtedy tę simkę zaprosisz,ale wtdey będzi robiła co będzie chciała. Możesz tylko zapraszać znajomych, nie możesz ich odwiedzać!
2. Nie mam pojęcia, może masz mało wolnego miejsca na dysku, albo złą kartę graficzną lub po prostu usunełaś jakis ważny folder. Ja sie jeszcze osobiście z takim czymś nie spotkałam ;) |
Aha szkoda... no cóż
a co do drugiego folderu to mam dużo pamięci i niczego nie usunełam a karta graficzna jest ok bo wszystkie pozostałe gry działają ok. Czy muszę usunąć dodatki ściągnięte z neta ?? :( |
Cytat:
|
Niby tak, ale ja tak kiedyś robiłam i rzeczywiście, simka potem znikała z rodziny, ale na obrazku, gdy wczytwłam grę, nadal była tam widoczna i nie mogłam w żaden sposób jej wywalić :con:
|
Mam takie pytanie bo nie chcę zakładać niepotrzebnego tematu jaki dodatek jest potrzebny żeby mieć farmę ???????
|
Farmę?? Nie ma takiego dodatku. I prawdopodobnie się nie pojawi... :D
|
Widziałam taki temat że jakaś dziewczyna miała dom z farmą jak to zrobić ???
|
OMG...nie miała żadnej farmy,tylko miała rzeźby wszystkich zwierząt itp,pęłno dodatków z netu,i dzięki temu mogła stworzyc coś podobnego do farmy...
|
http://www.forum.thesims.pl/search.php?searchid=318501 - przeczytaj sobie ten temat ;)
EDIT: Mi działa... EDIT2: Spróbujcie tutaj |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:11. |