![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Więc na początek to Hejka ! Jestem tu nowa
![]() No więc tak pierwsze pytanie : wchodzę na pewną stronkę i tam są seriale no i że Ci simowie sobie normalnie idą do znajomych i dalej grają tą samą osobą jak mam to zrobić ? Chcę isć do znajomych i dalej kierować moją simką proszę o odpowiedź. Teraz drugi problem : Ostatnio kupiłam sobie The Sims 2 Cztery Pory Roku ale zanim je kupiłam to miałam inne dodatki no i jak ściągałam dodatki z neta to wszystko było ok a teraz jak ściągnełam w CPR to gram gram i nagle gaśnie mi cały ekran i muszę resetować komputer co doprowadza mnie do szału :1smutny: :1smutny: Ostatnio nawet przez to skasowało mi się Miłowo dlaczego tak się dzieje ? Prosze odpowiedzcie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
1. Nie możesz iść do znajomych i nadal być tą samą simką. Chyba, że wczytasz tamtych znajomych i wtedy tę simkę zaprosisz,ale wtdey będzi robiła co będzie chciała. Możesz tylko zapraszać znajomych, nie możesz ich odwiedzać! <masło_maślane>
![]() 2. Nie mam pojęcia, może masz mało wolnego miejsca na dysku, albo złą kartę graficzną lub po prostu usunełaś jakis ważny folder. Ja sie jeszcze osobiście z takim czymś nie spotkałam ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Aha szkoda... no cóż
a co do drugiego folderu to mam dużo pamięci i niczego nie usunełam a karta graficzna jest ok bo wszystkie pozostałe gry działają ok. Czy muszę usunąć dodatki ściągnięte z neta ?? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Niby tak, ale ja tak kiedyś robiłam i rzeczywiście, simka potem znikała z rodziny, ale na obrazku, gdy wczytwłam grę, nadal była tam widoczna i nie mogłam w żaden sposób jej wywalić :con:
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam takie pytanie bo nie chcę zakładać niepotrzebnego tematu jaki dodatek jest potrzebny żeby mieć farmę ???????
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Farmę?? Nie ma takiego dodatku. I prawdopodobnie się nie pojawi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Widziałam taki temat że jakaś dziewczyna miała dom z farmą jak to zrobić ???
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
OMG...nie miała żadnej farmy,tylko miała rzeźby wszystkich zwierząt itp,pęłno dodatków z netu,i dzięki temu mogła stworzyc coś podobnego do farmy...<też to widziałam>
![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
http://www.forum.thesims.pl/search.php?searchid=318501 - przeczytaj sobie ten temat
![]() EDIT: Mi działa... EDIT2: Spróbujcie tutaj Ostatnio edytowane przez Lilith : 09.12.2007 - 14:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|