![]() |
Leśniczówka [BRAK ZDJĘĆ]
Siemka :*
Miałem dzisiaj wene i zbudowałem skromną leśniczówkę. Parcela: 2x2 Pomieszczenia: Pokój gościnny, kuchnia, łazienka, sypialnia Testowany: Nie Koszt: 26 246 simoleonów Zapraszam do oceniania i komentowania :P |
Odp: Leśniczówka
Hmm czy bryła nie jest z mini packu "Impreza" - w bodajże Miłowie stoi podobny domek. Domek mały i drogi (powinien mieć cenę starteru w/g mnie). Jednak jest coś co mnie w nim urzekło - może klimat :P Nie podoba mi się tylko ten stolik w kuchni.
|
ARLID dom został wybudowany przeze mnie i znajduje się w Weronie. Domek jest drogi dlatego że na tej parceli jest dużo drzew. Stolik w kuchni bardzo pasował kolorem do mebli więc go kupiłem :P
Pozdr. kubuss |
Skoro leśniczówka to gdzie są elementy na zewnątrz typy siekiera, szyldy, szklarnie ?
Środek również nie jest ciekawy. Do leśniczówki dużo tutaj brakuje 0/10 |
Komurko Mi w szczególności chodziło o pokazanie wnętrza Leśniczówki ,a nie o pokazanie otoczenia domu. Dla mnie liczy się klimata wyrażony we wnętrzu Leśniczówki.
Pozdr. kubuss |
Jeżeli chodzi ci o oddanie klimatu leśniczówki (bo chyba tak :P) to naprawde fajnie ci wyszło 9/10
|
Klimat leśniczówki wyszedł Ci jak najbardziej. Oczywiście dom jest jak najbardziej zgodny z tematyką i jest ten klimat, dlatego 10/10.
|
Dzięki za słowa otuchy i zapraszam do komentowania i oceniania :P
pozdr. kubuss |
Cytat:
Osobiście uważam, że NIC. No może poza lampka podłogową! Gdzie podłoga z drewna na której leży dywan? Gdzie czajniczek z ciepła herbatka przy kominku? Gdzie jakieś wypchane zwierze wiszące na ścianie? http://images31.fotosik.pl/106/2a3910438067156a.gif , |
A mi sie tam podoba, ale cos jeszcze w nim brakuje 9/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:13. |