![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siemka :*
Miałem dzisiaj wene i zbudowałem skromną leśniczówkę. Parcela: 2x2 Pomieszczenia: Pokój gościnny, kuchnia, łazienka, sypialnia Testowany: Nie Koszt: 26 246 simoleonów Zapraszam do oceniania i komentowania ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:29 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmm czy bryła nie jest z mini packu "Impreza" - w bodajże Miłowie stoi podobny domek. Domek mały i drogi (powinien mieć cenę starteru w/g mnie). Jednak jest coś co mnie w nim urzekło - może klimat
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
ARLID dom został wybudowany przeze mnie i znajduje się w Weronie. Domek jest drogi dlatego że na tej parceli jest dużo drzew. Stolik w kuchni bardzo pasował kolorem do mebli więc go kupiłem
![]() Pozdr. kubuss |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Skoro leśniczówka to gdzie są elementy na zewnątrz typy siekiera, szyldy, szklarnie ?
Środek również nie jest ciekawy. Do leśniczówki dużo tutaj brakuje 0/10 |
![]() |
#5 |
|
![]()
Komurko Mi w szczególności chodziło o pokazanie wnętrza Leśniczówki ,a nie o pokazanie otoczenia domu. Dla mnie liczy się klimata wyrażony we wnętrzu Leśniczówki.
Pozdr. kubuss |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jeżeli chodzi ci o oddanie klimatu leśniczówki (bo chyba tak
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Klimat leśniczówki wyszedł Ci jak najbardziej. Oczywiście dom jest jak najbardziej zgodny z tematyką i jest ten klimat, dlatego 10/10.
|
![]() |
#8 |
|
![]()
Dzięki za słowa otuchy i zapraszam do komentowania i oceniania
![]() pozdr. kubuss |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Osobiście uważam, że NIC. No może poza lampka podłogową! Gdzie podłoga z drewna na której leży dywan? Gdzie czajniczek z ciepła herbatka przy kominku? Gdzie jakieś wypchane zwierze wiszące na ścianie? ![]() , Ostatnio edytowane przez Komurka : 13.01.2008 - 18:20 |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A mi sie tam podoba, ale cos jeszcze w nim brakuje 9/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|