![]() |
Odp: Simki by Nati :D
Pierwsza jest taka sobie. Podoba mi sie ksztalt twarzy, nie podoba mi sie kolor oczu i cien do powiek. Troche podobna do maxisowskiej twarzy. Ubranie nie takie zle...ocena: 6.5
Druga simka jest za chuda i ma kanciasta twarz. Ma takie same oczy i cien do powiek co poprzednia. Musze tez wspomniec o dwoch parach brwi (jedne sa ze skinem)...ocena 4.5 Trzecia simka jest najładniejsza. Ma ładne oczy,kształt twarzyi brwi. Jednak nie podoba mi sie podbrodek bo jest za chudy...ocena: 8.5 Wspólna uwaga: włosy sa zle dobrane. Ogólna ocena: 19.5/30.0 |
dzięki sandusiaaa za odpowiedź wykorzystam twoje uwagi do następnych tworów, chętnie wykorzystuje wasze krytyczne uwagi, bardzo je lubie jak ktoś mi dogryza, a tak pozatym mógł by ktoś ocenić...
|
Ashley-twarz zalatuje maxisową,ale widać przeróbki.Oczy wydają mi się za duże ale źrenice są śliczne.Włosy są spoko ale nie podoba mi się to ubranie.
:smirk: OCENA 7/10:smirk: Miranda-Nie podoba mi się kształt twarzy,ale makijaż może być.Włosy mi się podobają sama ich często używam.Oczy są już lepsze niż u Ashley ale źrenice się powtórzyły.Ubranko śliczne. :smirk: OCENA 8/10:smirk: Laura1-Fajniutka widać,że twarz nie jest maxisowa.To moje ulubione włosy,ale odcień mi się zupełnie nie podoba.Makijaż nie jest najgorszy,ale brwi nie pasują do włosów.Ubranko nawet ładne.Powtarza się pieprzyk. :smirk: OCENA 6/10:smirk: Laura2-zupełnie mi się nie podoba.Włosy wyglądają jak siwe i ubranie mi nie przypada do gustu. :smirk: OCENA 4/10:smirk: Uważam,że najładniejsza simka to Miranda a najbrzydsza to Laura wersja 2... |
odświeżam temat, czy mógł by ktoś jeszcze skomentować...
|
Miranada . jest naaj . ;D
|
aschley - jest naprawdę śliczna, podoba mi się najbardziej z nich wszystkich :D ma śliczne włoski, oczka i ogólnie buzię... kojarzy mi się z takim słodkim dzieciakiem :)
miranda - taka sobie, bardzo delikatne ma rysy twarzy :D jak dla mnie kształt taki nie bardzo... strasznie chudziutką ma buźkę. ładne usta i nosek :) ajj i te oczka, naprawdę śliczne :D i włoski też :) ładny skin, ładna simka. pierwsza wersja laury - bardzo, bardzo mi się podoba. nie wiem dlaczego, czymś mnie urzekła :D dość oryginalna, te włoski itp :) druga wersja - nie podoba mi się kompletnie. nic, a nic... |
Ashley jest cudna, może daj do ściągnięcia? ;>, na druga już mi się nie podoba, a Laura jest ładniejsza w 2 wersji, chociaż ma źle ciuchy dobrane ;d.
+ The sims 2 to jest symulator życia, więc simki właśnie mają być podobne do ludzi, ale to tak btw. [musiałam to napisać] |
Cytat:
|
Twoje simy nie podobają mi się wogóle, ponieważ nie są realistyczne, a dodatki ktore uzywasz nie trafiają w mój gust. Napisałaś, że nie c hcesz aby twoje simy były podobne do ludzi i być może nie zauważyłaś że to ogranicza cię cholernie, ale rób jak chcesz. Simy są zwykłe, na przeciętnej, mało orginalne i bardzo do siebie podobne. Są nieproporcjonalne (oczy xdd!). Na dodatek jakość zdjęć ssie, popraw sobie grafikę.
pozdrawiam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:12. |