Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.02.2008, 12:01   #1
Nati
Guest

Domyślnie Simki by Nati :D

Postanowiłam że pokażę wam wytwór mojej chorej wyobraźni dzisaj przedstawię wam moje trzy simki Aschley, Mirandę oraz Laurę chciałabym jeszcze powiedzieć że zanim zaczniecie komentować luknijcie na moją sygnaturę gdzie piszę ze lubię tworzyć simi jako simy a nie ludzie więc nie mówcie mi tu że niejest zbyt podbna do ludzi itp. i używam małej ilości ściągniętych dodatków z neta bo niechce zagracać swojich simów
Jako pierwsza wystapi:
Aschley

Miranda

Laura (tej mam dwie wresje)
wersja 1. :

wersja 2. :

Ostatnio edytowane przez Nati : 07.02.2008 - 12:30

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.02.2008, 12:45   #2
sandusiaaa
Guest

Domyślnie Odp: Simki by Nati :D

Pierwsza jest taka sobie. Podoba mi sie ksztalt twarzy, nie podoba mi sie kolor oczu i cien do powiek. Troche podobna do maxisowskiej twarzy. Ubranie nie takie zle...ocena: 6.5

Druga simka jest za chuda i ma kanciasta twarz. Ma takie same oczy i cien do powiek co poprzednia. Musze tez wspomniec o dwoch parach brwi (jedne sa ze skinem)...ocena 4.5

Trzecia simka jest najładniejsza. Ma ładne oczy,kształt twarzyi brwi. Jednak nie podoba mi sie podbrodek bo jest za chudy...ocena: 8.5

Wspólna uwaga: włosy sa zle dobrane.
Ogólna ocena: 19.5/30.0

stare 07.02.2008, 15:44   #3
Nati
Guest

dzięki sandusiaaa za odpowiedź wykorzystam twoje uwagi do następnych tworów, chętnie wykorzystuje wasze krytyczne uwagi, bardzo je lubie jak ktoś mi dogryza, a tak pozatym mógł by ktoś ocenić...

stare 07.02.2008, 16:15   #4
kasiula215
Guest

Ashley-twarz zalatuje maxisową,ale widać przeróbki.Oczy wydają mi się za duże ale źrenice są śliczne.Włosy są spoko ale nie podoba mi się to ubranie.
:smirk: OCENA 7/10:smirk:
Miranda-Nie podoba mi się kształt twarzy,ale makijaż może być.Włosy mi się podobają
sama ich często używam.Oczy są już lepsze niż u Ashley ale źrenice się powtórzyły.Ubranko śliczne.
:smirk: OCENA 8/10:smirk:
Laura1-Fajniutka widać,że twarz nie jest maxisowa.To moje ulubione włosy,ale odcień mi się zupełnie nie podoba.Makijaż nie jest najgorszy,ale brwi nie pasują do włosów.Ubranko nawet ładne.Powtarza się pieprzyk.
:smirk: OCENA 6/10:smirk:
Laura2-zupełnie mi się nie podoba.Włosy wyglądają jak siwe i ubranie mi nie przypada do gustu.
:smirk: OCENA 4/10:smirk:
Uważam,że najładniejsza simka to Miranda a najbrzydsza to Laura wersja 2...

stare 08.02.2008, 13:12   #5
Nati
Guest

odświeżam temat, czy mógł by ktoś jeszcze skomentować...

stare 08.02.2008, 13:20   #6
shiyo

Reputacja: 10

Miranada . jest naaj . ;D

Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai
Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru

Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de
Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru
shiyo jest offline  
stare 09.02.2008, 20:15   #7
Caroliiine
Guest

aschley - jest naprawdę śliczna, podoba mi się najbardziej z nich wszystkich ma śliczne włoski, oczka i ogólnie buzię... kojarzy mi się z takim słodkim dzieciakiem
miranda - taka sobie, bardzo delikatne ma rysy twarzy jak dla mnie kształt taki nie bardzo... strasznie chudziutką ma buźkę. ładne usta i nosek ajj i te oczka, naprawdę śliczne i włoski też ładny skin, ładna simka.
pierwsza wersja laury - bardzo, bardzo mi się podoba. nie wiem dlaczego, czymś mnie urzekła dość oryginalna, te włoski itp
druga wersja - nie podoba mi się kompletnie. nic, a nic...

stare 04.06.2008, 16:58   #8
psychickid
Guest

Ashley jest cudna, może daj do ściągnięcia? ;>, na druga już mi się nie podoba, a Laura jest ładniejsza w 2 wersji, chociaż ma źle ciuchy dobrane ;d.

+ The sims 2 to jest symulator życia, więc simki właśnie mają być podobne do ludzi, ale to tak btw. [musiałam to napisać]

stare 05.06.2008, 12:43   #9
Nati
Guest

Cytat:
Napisał psychickid Zobacz post
Ashley jest cudna, może daj do ściągnięcia? ;>, na druga już mi się nie podoba, a Laura jest ładniejsza w 2 wersji, chociaż ma źle ciuchy dobrane ;d.

+ The sims 2 to jest symulator życia, więc simki właśnie mają być podobne do ludzi, ale to tak btw. [musiałam to napisać]
niestety nie dam bo simów nie mam zainstalowanych i wszystko przepadłio

stare 05.06.2008, 13:45   #10
emersiona
Guest

Twoje simy nie podobają mi się wogóle, ponieważ nie są realistyczne, a dodatki ktore uzywasz nie trafiają w mój gust. Napisałaś, że nie c hcesz aby twoje simy były podobne do ludzi i być może nie zauważyłaś że to ogranicza cię cholernie, ale rób jak chcesz. Simy są zwykłe, na przeciętnej, mało orginalne i bardzo do siebie podobne. Są nieproporcjonalne (oczy xdd!). Na dodatek jakość zdjęć ssie, popraw sobie grafikę.

pozdrawiam.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania