![]() |
Odp: Dom rodziny Maskar (mój pierwszy)
Dom z zewnątrz jest cudowny , jednak nie mogę powiedzieć tego samego o wnętrzu. Dom nie ma duszy i jest pusty zwłaszcza na ścianach. Musisz jeszcze popracować.
Pozdrawiam |
Bryła jest ok, ale środek trochę pusty :) Masz piękne szafki w kuchni, skąd je wziąłeś?
|
Bryła taka sobie w środku pusty i nie ma żadnego obrazu na ścianie
|
Bryła bardzo ładna, ale w środku zbyt pusto i surowo.I raczej kiepskie zdjęcia, widać niebo i inne pomieszczenia.
|
W niektórych miejscach meble do siebie nie pasują do siebie,ale ściany i podłogi do siebie nie pasują.Trochę pusto.Postawię 6/10
|
Domek z zewnątrz mi się podoba.
Ładna bryła, ogród itp. Lecz w środku jest pusto, gdzie niegdzie niedopasowane meble. 7/10 Zapraszam do moich domów. Linki w sygnaturze. Mam nadziej, że zajrzysz. |
Z zewnątrz dom jest piękny, ale wnętrze... Strrrrasznie pusto! Można powiedzieć, że "rozstawiasz wszystko po kątach". Dom wygląda w środku jakbyś robił/a go "na odwal". Za zewnątrz bym dała 8/10, ale za wnętrze dam 5/10, czyli razem 6,5/10. Nie jest tak źle. (Dawaj więcej mebli!)
|
Gdy pierwszy raz rzuciłam okiem na bryłę byłam raczej na 'tak'. Miałam nadzieję, że to jakiś klimatyczny, przytulny domek 'z duszą', niestety - zawiodłam się. Domek wewnątrz jest zwykły i nudny. Za dużo wolnego miejsca, za mało mebli. Niewiele nieciekawych obiektów dekoracyjnych. 4/10
|
wszystkie twoje blendy juz wymieniono wiec dam tylko ocenke moj werdykt toooooooooooooooooooooooooooooooooooo
8,5/10 poniewaz robisz to pierwszy raz a jest nawet ladny ten dom |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:48. |