![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam! Chciałbym się w końcu pochwalić swoimi "osiągnięciami", więc postanowiłem wystawić mój domek, który ostatnio zbudowałem. jest to mój pierwszy dom, który zdecydowałem się pokazać więc proszę o dawanie takich ocen, o których naprawdę myślicie. Dzięki temu będę wiedział na co w przyszłości zwrócić uwagę
![]() Widok z zewnątrz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsze pomieszczenie. Tak jakby przedpokój ![]() Kuchnia połaczona z jadalnią + kilka innych rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokój wypoczynkowy z wyjściem do ogrodu ![]() ![]() ![]() Wejście na górę i korytarz na piętrze ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() Gabinet (w przyszłości pokój dziecka) ![]() ![]() Łazienki (dolna i dwie na piętrze) ![]() ![]() ![]() Widok z góry ![]() ![]() Mam nadzieję, że będzie widać zdjęcia bo robie to pierwszy raz ![]() Ostatnio edytowane przez rasmusek99 : 29.02.2008 - 17:50 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Dom z zewnątrz jest cudowny , jednak nie mogę powiedzieć tego samego o wnętrzu. Dom nie ma duszy i jest pusty zwłaszcza na ścianach. Musisz jeszcze popracować.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła jest ok, ale środek trochę pusty
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bryła taka sobie w środku pusty i nie ma żadnego obrazu na ścianie
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo ładna, ale w środku zbyt pusto i surowo.I raczej kiepskie zdjęcia, widać niebo i inne pomieszczenia.
|
![]() |
#6 |
|
![]()
W niektórych miejscach meble do siebie nie pasują do siebie,ale ściany i podłogi do siebie nie pasują.Trochę pusto.Postawię 6/10
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Domek z zewnątrz mi się podoba.
Ładna bryła, ogród itp. Lecz w środku jest pusto, gdzie niegdzie niedopasowane meble. 7/10 Zapraszam do moich domów. Linki w sygnaturze. Mam nadziej, że zajrzysz.
#8 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz dom jest piękny, ale wnętrze... Strrrrasznie pusto! Można powiedzieć, że "rozstawiasz wszystko po kątach". Dom wygląda w środku jakbyś robił/a go "na odwal". Za zewnątrz bym dała 8/10, ale za wnętrze dam 5/10, czyli razem 6,5/10. Nie jest tak źle. (Dawaj więcej mebli!)
|
![]() |
#9 |
|
![]()
Gdy pierwszy raz rzuciłam okiem na bryłę byłam raczej na 'tak'. Miałam nadzieję, że to jakiś klimatyczny, przytulny domek 'z duszą', niestety - zawiodłam się. Domek wewnątrz jest zwykły i nudny. Za dużo wolnego miejsca, za mało mebli. Niewiele nieciekawych obiektów dekoracyjnych. 4/10
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
wszystkie twoje blendy juz wymieniono wiec dam tylko ocenke moj werdykt toooooooooooooooooooooooooooooooooooo
8,5/10 poniewaz robisz to pierwszy raz a jest nawet ladny ten dom |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|