![]() |
Dom "Black&White" [BRAK ZDJĘĆ]
BLACK & WHITE
Dom ten jest idealny dla pary bogatych imprezowiczów. Jak można wywnioskować z nazwy domu i zdjęć głównymi kolorami sa czarny i biały. Prosze o konstruktywną krytyke i komentarze. |
Odp: Dom "Black&White"
Bardzo ładny domek daję 08/10
I jeden mały bład nie podoba mi się filiżanka na stoliku w jadajni, lepiej zmien to bo inaczej bedziesz dostawać niskie oceny, KONIECZNIE ;( |
nie podoba mi sie pościel w sypialni... 9/10
|
Bryła jak dla mnie wygląda sztucznie,mogłeś jakoś więcej zagospodarowac ogród bo widze tylko same drzewka i palmy,w salonie nie pasują te obrazy nad telewizorem,w jadalnie ten stolik nie pasuje do krzeseł,kuchnia jak dla mnie za czarna,sypialnia nawet ładna,łazienka taka sobie i trochę pustawo co wida po zrzutach i jeszcze te alto mi się nie podoba.
to tylko i wyłącznie moja ocena 5/10 pzdr. secret-name |
Podobają mi się kolory ja czarny-biały-no i jeszcze czerwony. Bardzo spodobała mi się sypialnia no, ale jedyne co mi się nie podoba to pościel w sypialni... A najbardziej to podoba mi się tarasik(luksus) moja ocenka 8/10
|
Cytat:
|
Domek jest bardzo ładny.
Dobrze dopasowane kolory, chociaż ja dałabym coś jasnego do kuchni. Nie podoba mi się pościel w sypialni. Reszta jest Ok^^ 9/10 |
Mi się bardzo podoba :) 9/10
Cytat:
|
Dom - jako jeden z niewielu - stoi na fundamentach za co +.
Nie podoba mi się * -* pościel "szpitalna" *-* I ten stolik do gry w karty. Nie podoba mi się że stoi na dworze . ------------------------------------------------------ Hm... bardzo ładnie dobrałaś kolory . chciałabym wiedzieć skąd pobrałas roślinki, chodzi o te doniczkowe . Chyba sie w nich zakochałam ... Pozdr. Kol0rowa |
Dodatki mam głównie z ReflexSims więc chyba stamtąd ściagnąłem te roslinki z jakimiś zestawami.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:13. |