|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
BLACK & WHITE
Dom ten jest idealny dla pary bogatych imprezowiczów. Jak można wywnioskować z nazwy domu i zdjęć głównymi kolorami sa czarny i biały. Prosze o konstruktywną krytyke i komentarze. Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:12 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek daję 08/10
I jeden mały bład nie podoba mi się filiżanka na stoliku w jadajni, lepiej zmien to bo inaczej bedziesz dostawać niskie oceny, KONIECZNIE ;( |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Może innym się to podoba. To, że tobie się to nie podoba nie znaczy, że innym również. Co ty myślisz, że jesteś królową tego świata i każdy ma takie zdanie jak ty? Ha! A mnie się podoba. 9/10. Pozdrówka :* |
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie podoba mi sie pościel w sypialni... 9/10
#5 |
|
![]()
Bryła jak dla mnie wygląda sztucznie,mogłeś jakoś więcej zagospodarowac ogród bo widze tylko same drzewka i palmy,w salonie nie pasują te obrazy nad telewizorem,w jadalnie ten stolik nie pasuje do krzeseł,kuchnia jak dla mnie za czarna,sypialnia nawet ładna,łazienka taka sobie i trochę pustawo co wida po zrzutach i jeszcze te alto mi się nie podoba.
to tylko i wyłącznie moja ocena 5/10 pzdr. secret-name |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Podobają mi się kolory ja czarny-biały-no i jeszcze czerwony. Bardzo spodobała mi się sypialnia no, ale jedyne co mi się nie podoba to pościel w sypialni... A najbardziej to podoba mi się tarasik(luksus) moja ocenka 8/10
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#8 |
|
![]()
Domek jest bardzo ładny.
Dobrze dopasowane kolory, chociaż ja dałabym coś jasnego do kuchni. Nie podoba mi się pościel w sypialni. Reszta jest Ok^^ 9/10
#9 | |
Guest
|
![]()
Mi się bardzo podoba
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez ZuuZaa : 04.03.2008 - 14:41 |
|
![]() |
#10 |
|
![]()
Dom - jako jeden z niewielu - stoi na fundamentach za co +.
Nie podoba mi się * -* pościel "szpitalna" *-* I ten stolik do gry w karty. Nie podoba mi się że stoi na dworze . ------------------------------------------------------ Hm... bardzo ładnie dobrałaś kolory . chciałabym wiedzieć skąd pobrałas roślinki, chodzi o te doniczkowe . Chyba sie w nich zakochałam ... Pozdr. Kol0rowa
|
|