![]() |
Dom państwa Laurento [BRAK ZDJĘĆ]
Posiadłość państwa Laurento to nowoczesny, ale funkcjonalny dom, spełniający rolę ciepłego i przytulnego domowego ogniska oraz miejsca spotkań towarzyskich i najlepszych imprez w okolicy, gdyż pani domu, Andrea właścicielka sieci restauracji 'Renomo' zwykła zapraszać swoich znajomych na 'pogaduszkowe wieczorki' w letnie wieczory.
Pan domu natomiast to lekarz w prywatnej klinice z zawodu z zamiłowania ogrodnik - co po części widać w wystroju domu... |
Odp: Dom państwa Laurento
bardzo ciekawa bryla, a w srodku i na zewnatrz SUPER!!! 10/10
|
super 10/10
|
Hmmm...
Dom jest w jakimś sensie pomysłowy i widać, że włożyłaś w niego mnóstwo pracy, ale najzwyczajniej w świecie mi się nie podoba... Nie przejmuj się - gusta są różne. :) |
http://whispy.nspace.pl/thesims/d/40.jpg czy na tym zdjeciu jest wanna? jesli tak - to czemu jest w niej trawa? chyba, ze to po prostu ozdoba, to nvm :D
|
Bryła mi się nie podoba, ale widac że
się nad nią npracowałaś. Wnętrze bardzo ładne, ale w niektórych miejscach rośliny "przeszły" przez ściany ;p. 8,5/10 Pozdrawiam ;) |
No i tak to jest, jak się z uporem maniaka stosuje kod 'boolProp snapobjectstogrid'... ;-)
Tak to jest wanna, w której wyrosły badyle... xD Powiedzmy, że to coś w stylu SPA - algi? xD Przyznaję się bez bicia, że tutaj nawaliłam i nieuważnie sadziłam krzewiki... |
Natomiast mi się bardzo podoba. Zmieniłabym tylko ogrodzenie na około domku. Daję 10/10.
|
$$liczny :P
10/10 |
No właśnie, ja też się zastanawiam dlaczego w wannie jest trawa. Może simowie chcieli mieć tak nastrojowo, jak w gorących źródłach :) Ale bardzo mi się podoba . 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:10. |