![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Posiadłość państwa Laurento to nowoczesny, ale funkcjonalny dom, spełniający rolę ciepłego i przytulnego domowego ogniska oraz miejsca spotkań towarzyskich i najlepszych imprez w okolicy, gdyż pani domu, Andrea właścicielka sieci restauracji 'Renomo' zwykła zapraszać swoich znajomych na 'pogaduszkowe wieczorki' w letnie wieczory.
Pan domu natomiast to lekarz w prywatnej klinice z zawodu z zamiłowania ogrodnik - co po części widać w wystroju domu... Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:44 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
bardzo ciekawa bryla, a w srodku i na zewnatrz SUPER!!! 10/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
super 10/10
|
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hmmm...
Dom jest w jakimś sensie pomysłowy i widać, że włożyłaś w niego mnóstwo pracy, ale najzwyczajniej w świecie mi się nie podoba... Nie przejmuj się - gusta są różne. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
http://whispy.nspace.pl/thesims/d/40.jpg czy na tym zdjeciu jest wanna? jesli tak - to czemu jest w niej trawa? chyba, ze to po prostu ozdoba, to nvm
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, ale widac że
się nad nią npracowałaś. Wnętrze bardzo ładne, ale w niektórych miejscach rośliny "przeszły" przez ściany ;p. 8,5/10 Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No i tak to jest, jak się z uporem maniaka stosuje kod 'boolProp snapobjectstogrid'... ;-)
Tak to jest wanna, w której wyrosły badyle... xD Powiedzmy, że to coś w stylu SPA - algi? xD Przyznaję się bez bicia, że tutaj nawaliłam i nieuważnie sadziłam krzewiki... <zawstydzony> |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Natomiast mi się bardzo podoba. Zmieniłabym tylko ogrodzenie na około domku. Daję 10/10.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
$$liczny
![]() 10/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No właśnie, ja też się zastanawiam dlaczego w wannie jest trawa. Może simowie chcieli mieć tak nastrojowo, jak w gorących źródłach
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|