![]() |
Odzyskiwanie Downloads
Wczoraj przypadkiem zamiast innego folderu skasowałam downloads ;(
Moje kochane downloads.. Nie do kosza, tylko bezpowrotnie. I mam pytanie - można go jakoś odzyskać? Jest szansa, że zobaczę moje 2GB dodatków z neta? Proszę o szybką odpowiedź - Dajj. |
Odp: Odzyskiwanie Downloads
Można!
Kliknij na start i programy--> "akcesoria-->Narzedzia systemowe-->przywracanie systemu ;) Wybierz dzień kiedy miałaś downloads kliknij przywróć i.. gotowe :D Dzięki temu wszystko będzie.np.Jak w poniedziałek ;) |
Zaraz odpalę drugiego kompa i sprawdzę ^^
Dzięki (ostatnio często mi pomagasz x3) |
|
Dajama morzesz po prostu stworzyć nowy Download a następnie jakiś oficjalny dodatek wpakować do folderu i wszystko powinno działać,mi to pomogło
|
Rose - ona chce mieć TEN SAM download co miała....
A co do tematu - mi przywracanie systemu przywróciło usunięte pliki... Chyba mówimy o tym samym..bo ja usunęłam "Modę z H&M" i jak przywróciłam system to była...ale to może tylko ikona,bo i tak potem ją usunęłam nie grając w nią |
kotka22, na pewno mówimy o tym samym przywracaniu systemu? Jeśli masz na myśli narzędzie dostępne w "Narzędziach systemowych" w menu "Start" - na pewno nie przywraca ono skasowanych przez użytkownika plików. Być może masz na myśli przywracanie z kopii zapasowej - wtedy owszem, pliki da się odzyskać.
|
ja muszę odświeżyć temat...
takie drobniuśkie pytanie, czy bez ściągania programów można jakoś to przywrócić? (próbowałam sposobem kotki22 kilka razy, niestety, bezskutecznie...) |
Bez instalowania odpowiednich programów do odzyskiwania danych nie da się niestety przywrócić tych plików.
|
chociaż właściwie, to za pierwszym razem, gdy zastosowałam sposób kotki22, to nie wchodziłam w Downloads, tylko sprawdziłam, czy CleanInstaller wykrywa jakieś dodatki. wykrywał, wszystkie jakie miałam przed usunięciem. a co było po wejściu w Downloads? nic.
trochę dziwne... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:42. |