![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Wczoraj przypadkiem zamiast innego folderu skasowałam downloads ;(
Moje kochane downloads.. Nie do kosza, tylko bezpowrotnie. I mam pytanie - można go jakoś odzyskać? Jest szansa, że zobaczę moje 2GB dodatków z neta? Proszę o szybką odpowiedź - Dajj. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Można!
Kliknij na start i programy--> "akcesoria-->Narzedzia systemowe-->przywracanie systemu ![]() Wybierz dzień kiedy miałaś downloads kliknij przywróć i.. gotowe ![]() Dzięki temu wszystko będzie.np.Jak w poniedziałek ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Zaraz odpalę drugiego kompa i sprawdzę ^^
Dzięki (ostatnio często mi pomagasz x3) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
kotka22 - funkcja przywracania systemu nie odzyskuje skasowanych przez użytkownika plików, tak więc cofnięcie komputera do stanu sprzed kilku dni nic nie da. Dajama, potrzebna Ci będzie aplikacja do odzyskiwania plików, np. tutaj albo tutaj znajdziesz kilka takich programów.
Ostatnio edytowane przez haughton : 22.08.2008 - 14:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dajama morzesz po prostu stworzyć nowy Download a następnie jakiś oficjalny dodatek wpakować do folderu i wszystko powinno działać,mi to pomogło
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Rose - ona chce mieć TEN SAM download co miała....
A co do tematu - mi przywracanie systemu przywróciło usunięte pliki... Chyba mówimy o tym samym..bo ja usunęłam "Modę z H&M" i jak przywróciłam system to była...ale to może tylko ikona,bo i tak potem ją usunęłam nie grając w nią Ostatnio edytowane przez blakistoni : 25.08.2008 - 17:07 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
kotka22, na pewno mówimy o tym samym przywracaniu systemu? Jeśli masz na myśli narzędzie dostępne w "Narzędziach systemowych" w menu "Start" - na pewno nie przywraca ono skasowanych przez użytkownika plików. Być może masz na myśli przywracanie z kopii zapasowej - wtedy owszem, pliki da się odzyskać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
ja muszę odświeżyć temat...
takie drobniuśkie pytanie, czy bez ściągania programów można jakoś to przywrócić? (próbowałam sposobem kotki22 kilka razy, niestety, bezskutecznie...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Bez instalowania odpowiednich programów do odzyskiwania danych nie da się niestety przywrócić tych plików.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
chociaż właściwie, to za pierwszym razem, gdy zastosowałam sposób kotki22, to nie wchodziłam w Downloads, tylko sprawdziłam, czy CleanInstaller wykrywa jakieś dodatki. wykrywał, wszystkie jakie miałam przed usunięciem. a co było po wejściu w Downloads? nic.
trochę dziwne... |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|