TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z gr± (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Sims 2 Osiedlowe Zycie i niedzialajace interakcje miedzysimowe (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46328)

bacha88 01.09.2008 21:15

Sims 2 Osiedlowe Zycie i niedzialajace interakcje miedzysimowe

Witam! Jeden problem z moja gra zaistnialy po zainstalowaniu Osiedlowego Zycia, opisany w innym temacie, udalo mi sie samej rozwiazac,ale..pojawil sie inny. Nie dzialaja zadne interakcje miedzysimowe tzn. jesli kaze simowi rozmawiac z innym, pocalowac go\ja , grac w zoske czy cokolwiek innego, okienko z dana czynnoscia pokazujace sie zwykle u gory ekranu zaraz znika i sim nie wykonuje danej czynnosci. Tyczy sie to wszystkich simow zarowno tych z rodzin stworzonych przez Maxis jak i tych stworzonych przeze mnie. Co jest grane??? Prosze o pomoc

bubel-96 01.09.2008 21:20

Odp: Sims 2 Osiedlowe Zycie i niedzialajace interakcje miedzysimowe

masz może jakie¶ dodatki z neta?

bacha88 01.09.2008 21:25

Mam i to bardzo baaardzo duzo ale nie sadze zeby ktorykolwiek z nich byl tutaj winny, bo przed zainstalowaniem Osiedlowego Zycia mialam ich tyle samo i wszystko dzialalo bez zarzutu

madusiaX 01.09.2008 22:30

U mnie sie tak robi jak inny sim do ktorego chce zagadac jest zajety to nie podchodzi do niego i nie wola czegos tam tylko poprostu znika mi z tym okienko

bacha88 01.09.2008 22:38

Jesli inny sim bylby zajety to rzeczywiscie mialoby prawo sie tak dziac, ale w moim wypadku dzieje sie tak nieyaleznie od tego czy dany sim jest zajety czy nie.Okienka po prostu znikaja.

Mamełe 02.09.2008 05:43

Nie szkodzi, że przed zainstalowaniem OŻ działały. Teraz moga nie działać, bo mog± być niekompatybilne z OŻ i powodować wła¶nie takie błedy o których piszesz. Dotyczy to przede wszystkim hacków a zwłaszcza insimenatora i inteenimatera.

bacha88 02.09.2008 10:09

Wyrzucilam Insimenator i Inteenimater i teraz jest jeszcze gorzej:( Nie dosc ze interakcje miedzysimowe dalej nie dzialaja to jeszcze zniknely ich nazwy i zamiast np rozmawiaj jest ... albo w ogole puste pole

Mamełe 02.09.2008 10:31

Cytat:

Napisał bacha88 (Post 857184)
Wyrzucilam Insimenator i Inteenimater i teraz jest jeszcze gorzej:( Nie dosc ze interakcje miedzysimowe dalej nie dzialaja to jeszcze zniknely ich nazwy i zamiast np rozmawiaj jest ... albo w ogole puste pole

przenies caly downloads i wszystko z innych folderow gzie inastalowalas. Inteen chyba tez sie instalowalo gdzies w folderze z gra. Dopiero "na czysto" odpal gre.

bacha88 02.09.2008 13:02

Przenioslam downloads na pulpit, odpalilam gre i interakcje teraz dzialaja. A wiec za problem odpowiedzialny jest ktorys z dodatkow, pytanie tylko ktory???

blakistoni 02.09.2008 13:12

Najlepiej pobierz Clean Installer z MTS2.. wyszukuje on dodatki wadliwe ;)

EDIT: do bacha88 - ja też nie zgodzę się z tob±..mi pojawialo się podczas gry "działanie programu zostało zakłócone.." przeskanowałam Installerem i pokazało mi na czerwono dodatki z neta,usunęłam i po spraiwe ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:43.