![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam! Jeden problem z moja gra zaistnialy po zainstalowaniu Osiedlowego Zycia, opisany w innym temacie, udalo mi sie samej rozwiazac,ale..pojawil sie inny. Nie dzialaja zadne interakcje miedzysimowe tzn. jesli kaze simowi rozmawiac z innym, pocalowac go\ja , grac w zoske czy cokolwiek innego, okienko z dana czynnoscia pokazujace sie zwykle u gory ekranu zaraz znika i sim nie wykonuje danej czynnosci. Tyczy sie to wszystkich simow zarowno tych z rodzin stworzonych przez Maxis jak i tych stworzonych przeze mnie. Co jest grane??? Prosze o pomoc
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
masz może jakieś dodatki z neta?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mam i to bardzo baaardzo duzo ale nie sadze zeby ktorykolwiek z nich byl tutaj winny, bo przed zainstalowaniem Osiedlowego Zycia mialam ich tyle samo i wszystko dzialalo bez zarzutu
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
U mnie sie tak robi jak inny sim do ktorego chce zagadac jest zajety to nie podchodzi do niego i nie wola czegos tam tylko poprostu znika mi z tym okienko
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jesli inny sim bylby zajety to rzeczywiscie mialoby prawo sie tak dziac, ale w moim wypadku dzieje sie tak nieyaleznie od tego czy dany sim jest zajety czy nie.Okienka po prostu znikaja.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie szkodzi, że przed zainstalowaniem OŻ działały. Teraz moga nie działać, bo mogą być niekompatybilne z OŻ i powodować właśnie takie błedy o których piszesz. Dotyczy to przede wszystkim hacków a zwłaszcza insimenatora i inteenimatera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wyrzucilam Insimenator i Inteenimater i teraz jest jeszcze gorzej
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
przenies caly downloads i wszystko z innych folderow gzie inastalowalas. Inteen chyba tez sie instalowalo gdzies w folderze z gra. Dopiero "na czysto" odpal gre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Przenioslam downloads na pulpit, odpalilam gre i interakcje teraz dzialaja. A wiec za problem odpowiedzialny jest ktorys z dodatkow, pytanie tylko ktory???
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Najlepiej pobierz Clean Installer z MTS2.. wyszukuje on dodatki wadliwe
![]() EDIT: do bacha88 - ja też nie zgodzę się z tobą..mi pojawialo się podczas gry "działanie programu zostało zakłócone.." przeskanowałam Installerem i pokazało mi na czerwono dodatki z neta,usunęłam i po spraiwe ![]() Ostatnio edytowane przez blakistoni : 02.09.2008 - 13:23 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|